Να κλείσει το Mega ζητά με επιστολή του προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ο ΣΚΑΙ, τη στιγμή που μετρά αντίστροφα ο χρόνος για να αποφασιστεί το μέλλον του καναλιού.

Στην επιστολή του, στην οποία παραθέτει έξι επιχειρήματα, ο σταθμός του Φαλήρου ζητά να μην γίνει δεκτό το αίτημα του Mega να συνεχίσει την λειτουργία του ως μη ενημερωτικό κανάλι, κάτι για το οποίο το ΕΣΡ θα αποφανθεί την προσεχή Δευτέρα, 12 Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων, ο ΣΚΑΙ τονίζει πως ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες ορίζει πως το Mega θα έπρεπε να έχει κλείσει από τις 28 Φεβρουαρίου, ότι το αίτημα για να γίνει ο σταθμός μη ενημερωτικός δεν έγινε εντός της σχετικής προθεσμίας, πως το πρόγραμμα που μεταδίδεται δεν είναι θεματικό αλλά επαναλήψεις παλιότερων σειρών και ότι το Mega δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, καθώς πουλάει διαφημιστικό χρόνο σε τιμές που δεν ενσωματώνουν κανένα λειτουργικό κόστος και καμία επένδυση, μειώνοντας τα έσοδα των λοιπών τηλεοπτικών σταθμών. Δείτε ολόκληρη την επιστολή:

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Mαλλιοκούβαρα οι Διάσημοι στο συμβούλιο! Η κλίκα Ξένιας - Δαλάκα και το ξέσπασμα του Κρητικού!