Πανικός προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day"!

Αφορμή στάθηκε η τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή σχόλιο που ειπώθηκε στον αέρα σχετικά με πρώην υπουργό με τρεις συζύγους που φυλάσσονται από αστυνομικούς.

Φανερά ενοχλημένος ο κ.Χρυσοχοΐδης παραπονέθηκε λέγοντας: «Είπατε κυρία Τσιμτσιλή, με απαράδεκτο τρόπο πρέπει να σας πω: «Ρωτήστε να μάθετε ποιος είχε τρεις συζύγους».

Η παρουσιάστρια τότε με έντονο ύφος του απάντησε: "Καταρχήν, δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός, δεν τον αποδέχομαι και σας τον επιστρέφω. Όταν ακούγεται μια είδηση, μένουμε στην ουσία της είδησης. Δεν νομίζω να με χαρακτηρίζει η αγένεια ή ο απαράδεκτος τρόπος. Εγώ δεν λογοδοτώ στον ελληνικό λαό κύριε Χρυσοχοΐδη, λογοδοτώ στον σύζυγό μου και τον εργοδότη μου"!

Διαβάστε ακόμα: Ξέμεινες από σειρές; Να η καινούργια σου λίστα!

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αμέσως πήρε τον λόγο και της είπε: "Αφήστε αυτόν τον τρόπο δημοσιογραφίας σας παρακαλώ πολύ. Πάμε επί της ουσίας. Ως πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, ως ένας πολιτικός που έδωσα και τη ζωή μου ακόμα -ζω με δανεική ζωή από κάποιον συνεργάτη μου και φίλο μου, επιχείρησαν δύο φορές να με εκτελέσουν- νομίζω ότι την ώρα που έχω ανάγκη από αυτή την ασφάλεια, τη δικαιούμαι και τη δικαιούμαι νόμιμα. Όπως υπηρέτησα τη Δημοκρατία, έτσι κι αυτή έχει ένα χρέος απέναντί μου, τίποτε παραπάνω.

Όσον αφορά γι’ αυτό που ακούστηκε για έναν υπουργό με τρεις συζύγους. Δεν το διαψεύδω απλώς, το απορρίπτω ως ένα απαράδεκτο επιχείρημα"!

Διαβάστε ακόμα:Τατουάζ: Η Άννα αντιμέτωπη με την αστυνομία! Απίστευτη εξέλιξη σήμερα, Δευτέρα 05/03...

Ο Δήμος Βερύκιος ωστόσο έκανε μια τεράστια κωλοτούμπα και είπε on air πως δεν εννοούσαν εκείνον και δεν τον φωτογράφισαν όπως ισχυρίστηκε!

Μετά το τέλος της επικοινωνίας τους η Σταματίνα φανερά εκνευρισμένη είπε: "Συγχωρούμε το προσβλητικό του ύφος λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης. Κι εγώ είμαι μια γυναίκα 7,5 μηνών και ταράζομαι κι έχω ταχυκαρδία αυτή τη στιγμή, για να στο πω κι έτσι. Να λαϊκίσω κι εγώ"!