Μοναδικές στιγμές σήμερα στην εκπομπή του Star. Το «Αλήθειες με τη Ζήνα» φιλοξένησε το Μάρκο Σεφερλή, με την παρουσιάστρια να του επιφυλάσσει μία σημαντική έκπληξη!

Μετά από τη συνέντευξη και το εκτενές αφιέρωμα στον πρωταγωνιστή, η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε επικοινωνία μέσω βίντεο με την Ασπασία Τσάφου και τη μητέρα της. Το κορίτσι που πυροβολήθηκε από τον πατέρα του όταν ήταν 17 ετών, έχει καταφέρει να παραμείνει στη ζωή δίνοντας τη δική της μάχη.

Στη μάχη της αυτή, πάντα βρισκόταν στο πλευρό της ο Μάρκος Σεφερλής. Ο ηθοποιός μπορεί να μην προέβαλε ποτέ αυτές τους τις πράξεις, όμως ήταν πάντα στο πλάι της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα: Το power of love, ο "γκαντέμης" και το πρόγραμμα που μπαίνει στον πάγο: Τα τηλεοπτικά νέα από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Η μητέρα της Ασπασίας δήλωσε on camera, προκαλώντας τη συγκίνηση του πρωταγωνιστή και της Έλενας Τσαβαλιά: «Ο Μάρκος πέρα από καλός ηθοποιός και καλός άνθρωπος, μπαμπάς και σύζυγος… είναι άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ξέρει εκείνος πολύ καλά. Είναι πάντα εκεί για εμάς, όποτε τον χρειαστούμε. Το ίδιο ισχύει και για την Έλενα. Θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μάρκο και την Έλενα. Είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να υπάρχουν διάσημοι άνθρωποι που είναι δίπλα μας κάθε λεπτό… Σε κάθε κίνηση που γίνεται για την Ασπασία γίνονται αρωγοί ».

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος με όσα έβλεπε και με τη θετική εξέλιξη της Ασπασίας. Άξια αναφοράς είναι η πρωτοβουλία που πήρε και ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής. Η Ζήνα Κουτσελίνη τον παραίνεσε να ανακοινώσει τον αριθμό του λογαριασμού για την Ασπασία ώστε να τη βοηθήσουν να πάρει το ειδικό όχημα που χρειάζεται.

Τότε ο Μάρκος εξέπληξε άπαντες. «Να σου πω και κάτι άλλο; Μήπως την επόμενη πρώτη του μήνα ανακοινώσουμε ότι το αυτοκίνητο θα το έχουμε… Το λέω, ότι παίρνω εγώ την πρωτοβουλία να αγοραστεί το αυτοκίνητο από εμένα και να το ανακοινώσουμε την επόμενη πρώτη του μήνα», ανακοίνωση προκαλώντας συγκίνηση.