Τέλος εποχής για το Rodeo...

Μετά από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και από τις ευκαιρίες που έδωσε ο σταθμός, αποφάσισαν στον ΣΚΑΙ να κόψουν οριστικά την εκπομπή. Διαβάστε παρακάτω...

Διαβάστε επίσης: Η Σκορδά έβγαλε τον Περρή στον αέρα και την στόλισε κανονικά! «Έχουμε να μιλήσουμε έναν χρόνο και με βγάζεις τώρα;»

Η Αθηναΐς Νέγκα λίγες ώρες μετά το κόψιμο της εκπομπής θέλησε να πάρει δημόσια θέση. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Έκανα υπέρβαση και επέστρεψα γρήγορα γιατί δουλεύω δημιουργικά στο rodeo και η δημιουργική δουλειά συχνά οδηγεί σε υπερβάσεις -επίσης θέλει ενθουσιασμό .Έμαθα σήμερα τα δυσάρεστα και δεν έχω το σθένος να γυρίσω για τις τελευταίες εκπομπές και να κάνω και χιούμορ. Η σημερινή είναι γραμμένη». Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:Η ίδια σήμερα μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είπε χαρακτηριστικά: "Αν διαβάσετε τα δημοσιεύματα κανείς δεν λέει ότι τα νούμερα μας ήταν προβληματικά. Είναι μια πάρα πολύ κακή χρονιά για τον ΣΚΑΙ. Χθες ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη και πολύ στενοχωρημένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε, κανείς δε με πήρε τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης: Rodeo: Η επίσημη ανακοίνωση για το κόψιμο της εκπομπής: «Το ταξίδι αυτό…» (Βίντεο)

Ο Βαγγέλης με ενημέρωσε. Όταν γέννησα κανείς δε με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Δε με πήρε κανείς από τον ΣΚΑΙ…" Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS