Το τηλεοπτικό θέμα της ημέρας είναι η αιφνίδια διακοπή της εκπομπής Rodeo από τον ΣΚΑΪ και η Φαίη Σκορδά πήρε την κατάσταση στα χέρια της για μια ακόμη φορά!

Τι εννοούμε με αυτό; Η ίδια έβγαλε στο Πρωινό τηλεφωνικά τον Βαγγέλη Περρή αλλά... δεν τον είχε ενημερώσει! Διαβάστε παρακάτω...

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά την αλλαγή ώρας του δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΪ!

Μόλις το κατάλαβε ο Βαγγέλης Περρής ένα σοκ το λες ότι το έπαθε: «Δεν το πιστεύω ότι είμαι στον αέρα! Σοβαρά τώρα; Δηλαδή, έχουμε να τα πούμε ένα χρόνο και είμαστε στον αέρα; Αλήθεια μου λες; Είμαστε στον αέρα στα αλήθεια»;

Διαβάστε επίσης: Rodeo: Η επίσημη ανακοίνωση για το κόψιμο της εκπομπής: «Το ταξίδι αυτό…» (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά εμφανώς αμήχανη, απάντησε: «Αν θέλεις να κλείσεις, πραγματικά δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν θα το έκανα ποτέ».

Ο Βαγγέλης Περρής, αντιμετώπισε το όλο θέμα με χιούμορ και δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στο Πρωινό για το «κόψιμο» της εκπομπής του τονίζοντας ότι: «Είναι ένα πράγμα πολύ περίεργο, μια κουβέντα μπορεί να δώσει αφορμή για εξελίξεις που δεν θα θέλαμε να έχουμε και θέλουμε να είμαστε προφυλαγμένοι. Ότι κουβέντα λέμε μπορεί να μετρήσει είτε θετικά, είτε αρνητικά. Θα έχουμε μια τοποθέτηση γραπτή».

Διαβάστε επίσης: «Έπρεπε να βγάλω από μέσα μου τον θυμό για τον πατέρα μου!» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τσουρού για τα παιδικά του χρόνια!

«Δεν είχαμε καμία επαφή εδώ και αρκετούς μήνες με κανέναν από τη διεύθυνση του σταθμού», είπε κλείνοντας!