Με αφορμή ένα video-αφιέρωμα στις τηλεοπτικές κόντρες και πιο συγκεκριμένα τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή DOT σχετικά με την κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για πρώτη φορά για το δικό της περιστατικό!

Η ίδια δεν είχε ποτέ ξανά αναφερθεί στο ζήτημα που προέκυψε όταν οι δυο τους βρισκόντουσαν στον Alpha αλλά σήμερα πέρασε το δικό της μήνυμα όλο νόημα στη «Φωλιά των Κούκου»! Διαβάστε παρακάτω...«Είναι πολύ σημαντικό να ζητάς συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και η Μαριλού Ρεπαπή την ρώτησε: «Εσένα σου έχει συμβεί να έχεις κόντρα και να την έλυσες;».

Η Κατερίνα Καραβάτου, έκανε την έκπληξη και για πρώτη φορά απάντησε: «Εμένα μου έχει συμβεί ότι θέλω να πάω στο νούμερο 9…». Αμέσως, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ρώτησε ξανά την παρουσιάστρια: «Σου έχει συμβεί αυτό που ένιωσε η Ναταλία Γερμανού, ότι ρε παιδί μου… Να ρίξουμε γέφυρες, να το ξεχάσουμε…».

Διαβάστε επίσης: Nomads: Ποιά είναι η παίκτρια που έπαθε 2 φορές κρίση; Ότι δεν έδειξαν οι κάμερες

«Εγώ θα σας πω, οτιδήποτε έχει συμβεί -δεν έχω και πολλά να σας πω- το έχω μιλήσει κατ’ ιδίαν κι έχω εκφραστεί» επεσήμανε η Κατερίνα Καραβάτου, θέλοντας να ολοκληρώσει την κουβέντα αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε!

«Από επιλογή σου να μη φανεί στις κάμερες, δεν ήθελες να το προβάλλεις προς τα έξω;» επέμεινε ο Γιώργος Κρικοριάν και η τελειωτική απάντηση της παρουσιάστριας ήταν: «Επειδή έτσι ήθελα. Αυτό! Δεν έχει… Είναι πολύ σαφές αυτό που είπα! Πάμε στο 9;».

Διαβάστε επίσης: DWTS: Ποιός πασίγνωστος ηθοποιός έριξε άκυρο στον ΑΝΤ1;

Δείτε το σχετικό βίντεο: