Λίγο καιρό μετά το τέλος του παιχνιδιού παίκτρια του Nomads αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Youweekly.gr ένα περιστατικό στις Φιλιππίνες που οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ.

Ο λόγος για την Δήμητρα Φραντζή που παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Διαβάστε περισσότερα...

 

Όταν ανακοίνωσες στους δικούς σου ότι θα πας στο «Nomads» ποιες ήταν οι αντιδράσεις;

Δ: Η Μαρία ούρλιαξε απ' τη χαρά της, η Ιωάννα δεν το πίστευε, η Τζούλια έλεγε «θέλω κι εγώ να έρθω!». Οι γονείς μου ανησυχούσαν μήπως πάθω κρίση άσθματος. Ήταν σύμφωνοι για το παιχνίδι, τους άρεσε η ιδέα να ζήσω κάτι τέτοιο και όταν τους εξήγησα ότι υπάρχει ασφάλεια και ότι θα έχουμε γιατρούς ενημερωμένους για το ιστορικό μου, μου είπαν οκ.

Έφτασες κοντά να πάθεις κρίση;

Δ: Έφτασα δύο φορές, απλώς πήρα εγκαίρως τα φάρμακα και όλα καλά. Απορούσαμε με τη γιατρό, αλλά μάλλον με ευνοούσε το περιβάλλον, το σώμα μου θέλει την υγρασία και τη ζέστη, δεν μπορώ το κρύο. Με το που ήρθα στην Ελλάδα και έκανα προπόνηση στο κρύο με έπιασε κρίση κατευθείαν.Υπήρχαν στιγμές που αηδίασες;

Δ: Έχω θέμα με την τουαλέτα, είναι ο λόγος που δεν έχω κάνει και ούτε πρόκειται να κάνω camping, δυσκολεύτηκα από την αρχή μέχρι το τέλος. Και το μπάνιο που κάναμε στο ψαροχώρι ήταν λίγο περίεργο, είχαμε ένα βαρέλι απ' όπου παίρναμε νερό.

Πώς άντεξες τόσο καιρό άπλυτη;

Δ: Χριστέ μου, στην παραλία παίρναμε ένα αφρόλουτρο, μπαίναμε στη θάλασσα, κάναμε το μπάνιο μας, βγαίναμε και κόλλαγε το δέρμα μας. Ήταν ψυχοφθόρο να νιώθεις ότι κοιμάσαι βρώμικος κάθε φορά.

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ