Ο πασίγνωστος ηθοποιός βρέθηκε σαν καλεσμένος Στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που του είχε γίνει από τον Γιάννη Λάτσιο για να λάβει μέρος στο show χορού του ΑΝΤ1 και τους που έριξε άκυρο στο κανάλι!

Αν και η συμμετοχή του θα είχε πολύ ενδιαφέρον, ο ίδιος τόνισε γιατί είπε όχι και δεν βρέθηκε τελικά στο σόου χορού! Διαβάστε παρακάτω...

«Η πρόταση για το Dancing with the stars δεν έγινε φέτος. Πήγαμε, μιλήσαμε τα είπαμε φιλικότατα και ωραία. Έχω και μια άλλη σχέση με τον ΑΝΤ1 βέβαια, από ιδρύσεως, λόγω της φοβερής φυσιογνωμίας του Μίνωα Κυριακού, στον οποίο χρωστάμε όλοι πολλά και υπήρχε και ένας συναισθηματικός δεσμός με το κανάλι και υπάρχει. Του εξήγησα ότι ο χρόνος καταρχήν δεν μου το επέτρεπε, από την άλλη μεριά ήταν και με αφορμή κάποια μιούζικαλ.

Διαβάστε επίσης: «Νιώθω γυναίκα πολλές φορές»! Ποιος παίκτης του survivor το είπε;Θεώρησα ότι είναι ένας στίβος που είναι καλό να βγαίνουν οι νεότερες γενιές. Να συστήνονται, να συναγωνίζονται και αυτό πηγαίνει και λίγο πιο μπροστά τα πράγματα. Κατά τη γνώμη μου δηλαδή, αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Μπορεί και να μην μπορούσα, αυτό αποδεικνύεται στην πράξη. Η τέχνη του χορού, η τέχνη της υποκριτικής είναι εφαρμοσμένες τέχνες. Δεν περιγράφονται. Άσε τα το χορέψω έτσι… Δεν έγινε. Δεν θέλησα να πάρω μέρος για αυτούς τους λόγους και μόνο», ανέφερε συγκεκριμένα ο Δάνης Κατρανίδης.