Μετά το τροχαίο στο Survivor έχουν έρθει τα πάνω κάτω… Φυσικά, όλη την κατάσταση, δεν την βοηθάει και το πολύ άσχημο κλίμα που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους, ειδικά από την ομάδα των «Διασήμων».

Όπως σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μετά από τους έντονους καυγάδες που έχει με τους συμπαίκτες της, θέλει να αποχωρήσει και να αλλάξει ομάδα. Οι υπεύθυνοι από την παραγωγή όμως της εξήγησαν πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αποχωρήσει οικειοθελώς γενικά από το παιχνίδι… Ομάδα θα αλλάξει μόνο αν το ζητήσουν οι ανάγκες του παιχνιδιού… Έλα όμως που σιγά σιγά φτάνει αυτή η μέρα… Διαβάστε παρακάτω…

Μία διαρροή της τελευταίας στιγμής αναφέρει πως ο Μάριος Πρίαμος αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι… Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr, ο Μάριος θα επιστρέψει με δική του ευθύνη και η παραγωγή δεν μπορεί να τον διώξει από μόνη της, καθώς ο ίδιος μπορεί μετά να διεκδικήσει μέχρι και το έπαθλο. Έτσι αφήνουν εξολοκλήρου σε εκείνον την απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι… Όπως σας είπαμε, ο Μάριος σωματικά δεν μπορεί ν υποστηρίξει τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Με αφορμή αυτό, μία είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, που αναφέρει πως θα ανακοινωθεί σε 2 μέρες η οριστική αποχώρηση του Μάριου από το ριάλιτι και θα ενταχθεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου στους «Μαχητές». Στο Youweekly.gr που κάνουμε ρεπορτάζ, επικοινωνήσαμε με το οικογενειακό του περιβάλλον οι οποίοι μας είπαν ότι…διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Πηγή: Youweekly.gr

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Νέα αποκάλυψη! Τι υποσχέθηκαν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ στους τραυματίες Κολιδά – Πρίαμο;

Αποκαλυπτικό: Όλες οι αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που ανακοίνωσε για μετά το Πάσχα! Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν;

Δεν έχει προηγούμενο! Στο Πρωινό ξεφτίλισαν Κοκκινάκη-Χούτο-Χρανιώτη! «Κάνει τον ωραίο και από τη ζήλια του…» (Βίντεο)