Ο Γιάννης Σπαλιάρας μπορεί στην αρχή να ήταν ένας από τους πιο αχώνευτους παίκτες του παιχνιδιού αντοχής του Σκαι, τις τελευταίες, όμως, ημέρες έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού!

Έχει δηλώσει άπειρες φορές πως του λείπει η μητέρα του και ο αδερφός του τόσο πολύ και μέσα στο παιχνίδι είχε αναφερθεί και στον χαμό του πατέρα του λέγοντας πως «Έχασα τον πατέρα μου πριν από κάποιους μήνες και δεν θα άφηνα ποτέ τους δικούς μου ανθρώπους για να έρθω κάπου για την εμπειρία. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ταξιδέψει πάρα πολύ. Μου λείπουν λεφτά για να στηρίξω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου.» διαβάστε παρακάτω…


Η μητέρα του, η κυρία Λίτσα, παραχώρησε μία πολύ όμορφη συνέντευξη στο Down Town, η οποία κυκλοφόρησε τώρα, λίγο μετά αφού προβλήθηκε το επεισόδιο με τον τσακωμό Σπαλιάρα-Κοκκινάκη, αναφέροντας πως «Θα μπορούσα να του πω να μην πάει γιατί δεν νιώθω καλά ψυχολογικά μετά τον θάνατο του άντρα μου, αλλά τον παρότρυνα να δηλώσει συμμετοχή. Ήξερα ότι το είχε ανάγκη. Ο θάνατος του Μπάμπη μάς συγκλόνισε όλους. Έπρεπε να ξεφύγει από το πένθος.»

Και συνέχισε λέγοντας ότι «Τον βλέπω καθημερινά στην τηλεόραση και παρατηρώ ότι έχει μείνει μισός εκεί μέσα. Μαγειρεύω μακαρόνια με κιμά και μονολογώ:»Γιάννη μου, φτιάχνω το αγαπημένο σου φαγητό και εσύ λείπεις»

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Έσκασε τώρα! Η άγνωστη σχέση του Ντάνου με πασίγνωστη Ελληνίδα! Η έντονη διαχυτικότητα και οι βόλτες με το αυτοκίνητο… (Βίντεο)

Χωρισμός βόμβα! Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου! Δεν το περιμέναμε με τίποτα…

Απίστευτη μπούρδα! Εξιτήριο στον Μάριο Πρίαμο δίνει τηλεοπτική εκπομπή! Δείτε τα όσα απίστευτα ειπώθηκαν στον αέρα…