Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτο! Ο πρώην άντρας της Έμης Λιβανίου πήρε 1.300.000 ευρώ και εξαφανίστηκε! Όλες οι εξελίξεις…

ΛΙΒΑΝΙΟΥ
LIFESTYLE 05.04.2017 16:13
Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες της Έμης Ζησιοπούλου-Λιβανίου με τον πρώην σύζυγό της Αντώνη Λιβάνιο, τον οποίο –όπως λέει- αναζητεί επί 4 χρόνια προκειμένου να λύσουν τις οικογενειακές διαφορές τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, εκείνος δεν δίνει ποτέ το «παρών» στο δικαστήριο, ενώ η ίδια διεκδικεί την καταβολή της διατροφής για τα παιδιά της. Διαβάστε παρακάτω…

Αυτή τη φορά στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ο πρώην σύζυγος της Έμης Λιβανίου δεν εκπροσωπήθηκε ούτε καν από δικηγόρο, οπότε η αγωγή της διατροφής συζητήθηκε ερήμην εναγομένου.«Τον αναζητούμε πάρα πολύ καιρό. Έχει πάρει δάνειο 400.000 ευρώ για ένα ακίνητο, στη συνέχεια πήρε άλλα 300.000 κι έφυγε. Είχε πάρει και 600.000 ευρώ από μια ΜΚΟ και εξαφανίστηκε ο Λιβάνιος. Υπάρχουν δημοσιεύματα…» ανέφερε στο δικαστήριο ο αδερφός της Έμης Ζησιοπούλου, που ήταν μάρτυρας από την πλευρά της γνωστής δημοσιογράφου.

Ακόμα, όπως εξήγησε στους δικαστές ο ίδιος μάρτυρας, μετά το διαζύγιό της η αδερφή του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. «Υπάρχει ένα ακίνητο, το οποίο όμως είναι προσημειωμένο. Είχε βάλει την αδερφή μου εγγυήτρια σε αυτό. Την είχε και μέλος σε εταιρία εν αγνοία της», περιέγραψε.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

«Έτρεξα, χτύπησα, χώθηκα σε κελάρια…» Η απίστευτη περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη με τις κόρες της! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Full in love η Μελίνα Ασλανίδου! Νέα τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της στα μπουζούκια!

Για πρώτη φορά! Η δημόσια απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για τις φωτογραφίες της στο Instagram: «Με ρωτάτε γιατί…» (Βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top