Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα ο Βαλάντης, τον οποίο η Ελένη παραδέχτηκε ότι έχει να συναντήσει πολλά χρόνια. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε ζωντανά στο πιάνο το «Ομολογώ», και όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε πότε βγήκε αυτό το τραγούδι και της απάντησε το 2002, η ίδια αναφώνησε: «Α, την εποχή που είχα τον Άγγελο!» «Κι εγώ τότε έκανα το πρώτο μου παιδί», συγκατένευσε ο τραγουδιστής.

Αμέσως μετά, η κουβέντα πήγε στα πρώτα βήματα του τραγουδιστή, με την Ελένη να θυμάται ότι βρισκόταν πολύ συχνά καλεσμένος στον Πρωινό Καφέ, και τον ίδιο αν δηλώνει υπερήφανος για την πορεία που επέλεξε να δώσει ο ίδιος στην καριέρα του.Διαβάστε παρακάτω…



Αμέσως μετά, ο Βαλάντης εξομολογήθηκε τις στιγμές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από το τραγούδι. Ήταν όταν ένιωσε ότι ο καλλιτέχνης έπαψε να νιώθει καλλιτέχνης, και μεταβλήθηκε σε επιχειρηματία ή εταιρειάρχη. «Δεν βγαίνουν πια προσωπικότητες», είπε. «Παλιά έβγαιναν. Δες εσύ που ξεκίνησες πριν 20 χρόνια και είσαι ακόμη εδώ, ήταν γιατί είσαι προσωπικότητα!», είπε στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία έσπευσε να αλλάξει θέμα, λέγοντάς του: «Βρε, ας μιλήσουμε για σένα τώρα, άσε εμένα! Ο ίδιος συνέχισε πάντως να της απευθύνει το λόγο σε β’ενικό ρωτώντας την: «Στα 4 παιδιά έχεις μείνει;» και την Ελένη να απαντά όλο αμηχανία: «Λες να έκανα κι άλλο και να μην το ξέρω;»



Και ενώ η κουβέντα προχωρούσε, ο Βαλάντης εκτόξευσε την ατάκα-βόμβα που άφησε την Ελένη κάγκελο: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί σου, το 1999! «, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το ότι είχε γράψει το «Γιατί χωρίς εσένα» για εκείνη. Η Ελένη αντέδρασε σαν να τη χτύπησε κεραυνός, και έσπευσε να αλλάξει θέμα, λέγοντας «Τι είναι αυτά που λες!» Στο τέλος της συνέντευξης, δε, είπε: «Βρε, τι μου έχεις κάνει σήμερα, μας αναστάτωσες!» , αναφερόμενη στο δώρο που της έκανε ο Βαλάντης, και που δεν ξέχασε ποτέ, ένα σκυλάκι, που το κράτησε 14 χρόνια, και με το οποίο έζησε υπέροχες στιγμές. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Ο Γιάννης Σπαλιάρας χρωστάει 30.000 ευρώ και γι’αυτό μπήκε στο παιχνίδι – Απίστευτη αποκάλυψη!

Full in love η Μελίνα Ασλανίδου! Νέα τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της στα μπουζούκια!

Για πρώτη φορά! Η δημόσια απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για τις φωτογραφίες της στο Instagram: «Με ρωτάτε γιατί…» (Βίντεο)