Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη-βόμβα: Στην Αστυνομία η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη! Απειλούν τη ζωή της…(Βίντεο)

ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ ΠΗΛΙΑΚΗ
LIFESTYLE 05.04.2017 11:58
Το Survivor έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά μας για τα καλά και μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας.

Η πορεία των παικτών μέσα στο παιχνίδι αντοχής αλλά και οι πτυχές της προσωπικής τους ζωής απασχολούν τόσο τις καθημερινές εκπομπές όσο και τα social media. Διαβάστε παρακάτω…

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει ξεσηκώσει πληθώρα αρνητικών σχολίων από πολλούς με την συμπεριφορά του μέσα στο reality επιβίωσης, έχει δεχθεί μάλιστα και αρκετές απειλές καθώς και υβριστικά σχόλια στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, τη στιγμή που εκείνος είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι! Φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις αποχωρήσει…Ας πάμε όμως στο θέμα μας…Στο πλαίσιο του σχολιασμού της παρουσίας της Όλγας Πηλιάκη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, το Πρωινό αναφέρθηκε στις επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν τόσο στην ίδια, όσο και στο σύζυγό της, ωστόσο εκείνη την ώρα ήρθε μία αποκάλυψη η οποία έσκασε σαν πραγματική βόμβα που συντάραξε το Πρωινό.

Η Όλγα Πηλιάκη, η οποία έχει δει όλα αυτά τα οποία γράφουν για τον άντρα της, έχει θορυβηθεί πολύ και έχει αρχίσει να φοβάται για τη ζωή της καθώς και για τη ζωή των παιδιών της!Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη λοιπόν, προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ζητώντας… να σβηστούν υβριστικά σχόλια στα social media του συζύγου της, καθώς και ότι φοβάται για την ακεραιότητα της ίδιας και της οικογένειάς τους. Αυτή την αποκάλυψη έγινε από τον συνεργάτη της Φαίης Σκορδά, Στέφανο Κωνσταντινίδη!

Η Φαίη Σκορδά πάγωσε και ζήτησε να μην δημοσιοποιούνται τέτοια πράγματα, εφόσον δεν το λέει η ίδια η ενδιαφερόμενη. Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί...Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Δεν το γνώριζε κανείς! Παίκτες του «X-Factor» είναι ζευγάρι και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στον δρόμο!

Δεν το γνώριζε κανείς! Παίκτες του «X-Factor» είναι ζευγάρι και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στον δρόμο!

Survivor: Η αλήθεια για την επιστροφή της Ειρήνης Κολιδά! Πως πήγε στο συμβούλιο; Γιατί δεν μπαίνει στο αεροπλάνο για Ελλάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top