Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξεφτίλισαν τον Χανταμπάκη για την κλίκα του και την απαράδεκτη κίνησή του! Η απίστευτη αποκάλυψη στον αέρα του "Happy Day"…(Βίντεο)

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΧΑ
LIFESTYLE 05.04.2017 09:21
Στο Happy Day σχολίασαν, όπως και κάθε μέρα, τις εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στην υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Βασάλου: «Πώς τον πρότειναν; Προχτές δεν τον έχριζαν τον απόλυτο ήρωα του τροχαίου;»

Εν συνεχεία, αναφέρθηκαν στο πόσο παράξενο είναι το γεγονός ότι Χανταμπάκης και Σπαλιάρας, παρά τη φιλική σχέση που είχαν, δεν μιλάνε πλέον με τόσο κολακευτικά λόγια ο ένας για τον άλλο. Διαβάστε παρακάτω…

Η Ελένη Τσολάκη χαρακτήρισε «προκλητική» την κίνηση του Χανταμπάκη έναντι του Βασάλου στο αγώνισμα, και τα ελάχιστα κολακευτικά σχόλια για τον ίδιο συνεχίστηκαν από όλη την ομάδα. Κάπου εκεί ήρθε η αποκάλυψη βόμβα από τον Κώστα Φραγκολιά γι ατην κλίκα στην ομάδα των Μαχητών: «Υπάρχει και δεν την βλέπουν! Είναι ο Χανταμπάκης, η Ευρυδίκη, η Λάουρα κι ο Χούτος! Τη Λάουρα την έχουν παρασύρει!»

H συζήτηση συνεχίστηκε, και η παρέα θεώρησε τον αμέσως επόμενο αδύναμο κρίκο, ο οποίος και θα είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, καταλήγοντας ότι όλο το σκηνικό έντασης καταλήγει υπέρ αυτής, και του Αγγελόπουλου, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στο ξεκατίνιασμα. Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί...Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Στημένες οι ψηφοφορίες στο Survivor» – Ποιος το αποκάλυψε δημοσίως; (Βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να πάρει πίσω το αίμα του! Στο σημερινό επεισόδιο τα δίνει όλα για την ασυλία των «Μαχητών»! (Βίντεο)

Survivor: Η αλήθεια για την επιστροφή της Ειρήνης Κολιδά! Πως πήγε στο συμβούλιο; Γιατί δεν μπαίνει στο αεροπλάνο για Ελλάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top