Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Για πρώτη φορά! Η Σόφη Πασχάλη μιλά ανοιχτά για τη σμίξη Αγγελόπουλου - Βαλαβάνη!

SURVIVOR 3
LIFESTYLE 05.04.2017 09:11
Η Σόφη Πασχάλη, η πρώην παίκτρια των «Διάσημων», μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό από τον Άγιο Δομίνικο όμως ακόμα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής καθώς είναι η τελευταία που εγκατέλειψε το νησί!

Η ίδια είπε στο Down Town Κύπρου σχετικά με το μόνιασμα της Ευριδίκης με τον Αγγελόπουλο. Τη χαροποίησε αυτό; Διαβάστε παρακάτω…

«Πάρα πολύ. Αυτό έπρεπε να γίνει, έτσι κι αλλιώς. Μα, ήταν αδιέξοδο το τέλμα που είχαμε πέσει. Οφείλαμε να κάνουμε ανακωχή και να τα βρούμε. Αν λέμε συγγνώμες που δεν εννοούμε, θα συνεχίζεται αυτή η αντιπαλότητα και δεν θα βγει σε καλό».

Αν το καλοκαίρι βρεθεί στη Σκιάθο, θα αναζητήσει τον Αγγελόπουλο για έναν καφέ;

«Φυσικά και θα το έκανα! Μα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι για εμένα και τελείωσε. Όπως τσακωνόμασταν όλοι μαζί, έτσι τα βρίσκαμε κιόλας. Δεν υπήρχαν προσωπικά. Ένα γεγονός έγινε μόνο που δεν μου άρεσε κι αυτό ήταν όλο. Απλά, εγώ κι η Ευρυδίκη μιλήσαμε γιατί είχαμε μπουχτίσει από τους τσακωμούς των ανδρών».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Στημένες οι ψηφοφορίες στο Survivor» – Ποιος το αποκάλυψε δημοσίως; (Βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να πάρει πίσω το αίμα του! Στο σημερινό επεισόδιο τα δίνει όλα για την ασυλία των «Μαχητών»! (Βίντεο)

Survivor: Λιώνουμε με Σπαλιάρα με την ατάκα για τις γυναίκες των «Μαχητών» – «Θέλω η…» (Βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top