Πλέον οι παίκτες του "Survivor", είναι το καθημερινό θέμα που απασχολεί τους φανατικούς του τηλεθεατές και τα social media παίρνουν φωτιά, ειδικά κατά την διάρκεια κάποιου επεισοδίου.

Στην αρχή τους ενδιέφερε μόνο η απόδοσή τους στο παιχνίδι πλέον όμως ασχολούνται και με τις προσωπικές ζωές των "Διάσημων" και των "Μαχητών". Συνέχεια παρακάτω...

Ο Πάνος Αργιανίδης έχει κάνει την διαφορά και έτσι οι θαυμαστές του αποφάσισαν να ετοιμάσουν κάτι για εκείνον. Συγκεκριμένα ο παίκτης των "Μαχητών" έγινε έμπνευση για τραγούδι.

Ναι ναι καλά ακούσατε ο μόνιμα τραυματισμένος Πάνος έγινε τραγούδι σε ραπ ρυθμό το οποίο ονομάζεται "Μάνατζερ Ράγκμπι". Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως όλοι είναι με το μέρος του. Όλα όσα κάνει ο Μάνατζερ στον Άγιο Δομίνικο συμπεριλαμβάνονται στο ακόλουθο απόσπασμα...



Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Χαμός στο Πρωινό με το Survivor! Τα καρφιά της Φαίης Σκορδά στην Βαλαβάνη για τη συμπεριφορά της στον Ντάνο και τα υπονοούμενα για την ψηφοφορία…(Βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να πάρει πίσω το αίμα του! Στο σημερινό επεισόδιο τα δίνει όλα για την ασυλία των «Μαχητών»! (Βίντεο)

«Ζαλίζομαι! Θα λιποθυμήσω!» Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής-Τι συνέβη στην παρουσιάστρια; (Βίντεο)