Στο χθεσινό επεισόδιο του "Survivor", ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης έδωσε μια λάθος πληροφορία στους τηλεθεατές. Στο χθεσινό επεισόδιο οι "Διάσημοι" έδιωξαν από την ομάδα τους τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον έστειλαν στους "Μαχητές" οι οποίοι ήταν λιγότεροι σε αριθμό αφού ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά τραυματίστηκαν στο τροχαίο που έγινε στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Σάκης την ώρα που ξεκίνησε το "Συμβούλιο του Νησιού", ανέφερε χαρακτηριστικά πως "στόχος μας σήμερα είναι να αποκαταστήσουμε μια αδικία", εννοώντας την υπεροχή των "Διάσημων" σε παίκτες μετά το τροχαίο. Συνέχεια παρακάτω...

Ο παρουσιαστής είπε πως η Ειρήνη Κολιδά έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα, πράγμα που δεν ισχύει και το tv-24.gr μπορεί να στο αποδείξει με σχετικό άρθρο (Διαβάστε εδώ). Η πρώην παίκτρια των "Μαχητών" είναι ακόμα στο νοσοκομείο περίπου μια εβδομάδα μετά το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο και περιμένει οι γιατροί να της δώσουν το "οκ" για να μπορέσει να επιστρέψει.

Βέβαια ο Σάκης δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο λόγο να παραπλανήσει το τηλεοπτικό κοινό και προφανώς πιθανόν να υπέθετε στο γύρισμα πως όταν προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο, η Ειρήνη Κολιδά θα έχει καταφέρει να γυρίσει στην Ελλάδα. Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί...



Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Χαμός στο Πρωινό με το Survivor! Τα καρφιά της Φαίης Σκορδά στην Βαλαβάνη για τη συμπεριφορά της στον Ντάνο και τα υπονοούμενα για την ψηφοφορία…(Βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να πάρει πίσω το αίμα του! Στο σημερινό επεισόδιο τα δίνει όλα για την ασυλία των «Μαχητών»! (Βίντεο)

«Ζαλίζομαι! Θα λιποθυμήσω!» Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής-Τι συνέβη στην παρουσιάστρια; (Βίντεο)