Από την ημέρα που ξεκίνησε τα ευτράπελα δεν έχουν σταματήσει. Ο λόγος για το "Star Academy" στο οποίο για άλλη μια φορά επικρατεί ο κακός χαμός! Δυστυχώς είχαμε και την δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση αφού άλλη μια σπουδάστρια ήθελα να φύγει από το σπίτι της "Μουσικής Ακαδημίας".

Για να σας θυμίσουμε η πρώτη παίκτρια Παμπίνα Κοντέα αρνήθηκε να μπει στο σπίτι και αποχώρησε αμέσως μετά την πρεμιέρα. Οι αποχωρήσεις όμως δεν τελειώνουν εκεί, αφού το απόγευμα της Δευτέρας αποφάσισε και η Έλενα Κορωναίου, να φύγει αφού δεν άντεχε να είναι κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι. Συνέχεια παρακάτω...

Σύμφωνα με το καταστατικό του show η 26χρονη τραγουδίστρια έχει ένα περιθώριο 24 ωρών μέσα στο οποίο μπορεί να επιστρέψει, αν και από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να επιστρέψει.

3613_ELENA_KORONEOY_2432017Η ανάρτησή που έκανε στα social media της έγραφε: "Μη στεναχωριέστε που έφυγα από το Star Academy γιατί είμαι καλύτερα μέσα μου! Ελπίζω το όνειρο να αρχίζει τώρα! Ήταν μία εμπειρία με τα όμορφα και τα άσχημα της που θα θυμάμαι γλυκά ! Έκανα φίλους που δε θέλω να χάσω και είχα την τιμή να τραγουδήσω μπροστά σε ανθρώπους που θαυμάζω πολύ! Τους ευχαριστώ όλους από τη ψυχή μου για αυτή την ευκαιρία ! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της παραγωγής για την κατανόηση τους και τη δουλειά που κάνουν! Φυσικά στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους καθηγητές ! Ήταν υπέροχοι! Κατερίνα Γκαγκάκη θεά!"

 



Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Χαμός στο Πρωινό με το Survivor! Τα καρφιά της Φαίης Σκορδά στην Βαλαβάνη για τη συμπεριφορά της στον Ντάνο και τα υπονοούμενα για την ψηφοφορία…(Βίντεο)

Η δημόσια προσβολή του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Αν ήξερες και να μιλάς θα…»

Η φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα που «έριξε» το Instagram! Απολαυστικό στιγμιότυπο από την παραλία στον Άγιο Δομίνικο…