Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του παιχνιδιού, ο Μάριος Πρίαμος, σύμφωνα με εντολή των γιατρών δεν μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…Το ατύχημα του Μάριου Πρίαμου και το κάταγμα στην κλείδα, έφερε σε δύσκολη θέση τον παίκτη αλλά τον κράτησε στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αποθεραπευτεί και να γυρίσει και πάλι στο Survivor προκειμένου να διεκδικήσει το έπαθλο! Διαβάστε παρακάτω…

 

Φαινομενικά οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι περίπου σε τέσσερις εβδομάδες θα μπορούσε να είναι πίσω στην ομάδα των «Μαχητών»! Οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι ότι το κάταγμα της κλείδας του Μάριου θα μπορούσε να «κολλήσει» από μόνο του και ο Πρίαμος να επιστρέψει και πάλι στις δραστηριότητες του παιχνιδιού! Το ίδιο αισιόδοξοι ήταν και η παραγωγή του Survivor όπως επίσης χαρούμενος μέσα στην ατυχία του ήταν και ο τρελός Κύπριος που εκτιμούσε ότι θα ξαναβρισκόταν πολύ γρήγορα κοντά στους συμπαίκτες του!

Τα άσχημα νέα όμως ήρθαν χθες με την τελευταία ακτινογραφία του παίκτη που έδειξε ότι…Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

Πηγή: Youweekly.gr

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Χαμός στο Πρωινό με το Survivor! Τα καρφιά της Φαίης Σκορδά στην Βαλαβάνη για τη συμπεριφορά της στον Ντάνο και τα υπονοούμενα για την ψηφοφορία…(Βίντεο)

Η δημόσια προσβολή του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Αν ήξερες και να μιλάς θα…»

Η φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα που «έριξε» το Instagram! Απολαυστικό στιγμιότυπο από την παραλία στον Άγιο Δομίνικο…