Συνέντευξη στο Πρωινό και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε ο Χάρης Σιανίδης. Ο γνωστός pr manager μίλησε για το ξεκίνημά του και τα επόμενα σχέδιά του, αποκαλύπτοντας ότι είναι γεννημένος το 1981, και εν συνεχεία άρχισε να ρίχνει τις βόμβες του προς τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Δεν μπορώ πια τη δικτατορία κάποιων προσώπων. Βλέπεις ότι κόβεται μια εκπομπή και αυτό το πρόσωπο σε 2 εβδομάδες μέσα έχει πάλι δουλειά! Αφού δεν τους θέλει ο κόσμος!» είπε, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά το Νίκο Μουτσινά, ο οποίος, αμέσως μετά το κόψιμο των «Ξαναδέστε τους», επέστρεψε στον Ant1. Συνέχεια παρακάτω...

Τα πιο βαριά λόγια, ωστόσο, επεφύλασσε για την Τζένη Μπαλατσινού. Για την ακρίβεια, συνέχισε την επίθεση που εξαπέλυσε και στο παρελθόν εναντίον της, λέγοντας ότι τον σνόμπαρε επανειλημμένα στο παρελθόν, και κατέληξε ξεσπαθώνοντας : «Είναι καλύτερη από εμένα; Ένα τίποτα είναι!» Όπως ήταν απολύτως φυσικό, όλο αυτό το ξέσπασμα δεν πέρασε ασχολίαστο από το Πρωινό, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να μη φείδεται σχολίων για τον ίδιο, με τη Φαίη να απορεί για την έκταση που έχει πάρει το θέμα και για το πώς συμβαίνουν όλα αυτά, καθώς η ίδια, όπως ανέφερε, δεν θα το επέτρεπε ποτέ. Δείτε τι ακριβώς έγινε στο παρακάτω βίντεο...Δείτε ακόμη στο tv-24.gr:

To Twitter «γλεντάει» την Βαλαβάνη για την «κομπλεξική» συμπεριφορά της στον Αγγελόπουλο και τα πιτάκια του…

Survivor trailer: Τι θα δούμε την Τρίτη! Όλοι οι «Διάσημοι» βρίζουν τον Σπαλιάρα – Τι ακριβώς τους έκανε;

Σκάνδαλο μεγατόνων με το στοίχημα στο Survivor! Δείτε πως εξαπατήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι που ψήφισαν για την αποχώρηση…