Στο Πρωινό σχολίασαν σήμερα το πρωί τις εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, και επικεντρώθηκαν στην χτεσινή αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα από τους Διάσημους και την ένταξή του στην ομάδα των Μαχητών.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις ψήφους, και προς τα πού κατευθύνθηκαν αυτές, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας Η Φαίη μοιράστηκε τη στενοχώρια της για την καταψήφιση του Σπαλιάρα, και απόρησε μήπως όλο αυτό ήταν σχέδιο των υπόλοιπων «Διάσημων», για να ρίξουν το ηθικό του κολλητού του στο παιχνίδι, Ντάνου, με την ένταση να ανεβαίνει επικίνδυνα μεταξύ των μελών της εκπομπής. Διαβάστε παρακάτω…


Αμέσως μετά, η εκπομπή σχολίασε τον εκνευρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Ντάνο, επειδή πήρε την πρωτοβουλία, να φτιάξει έναντι αυτής, τα πιτάκια της ημέρας. Η Φαίη δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει τα καρφιά της στην παίκτρια των «Διάσημων»!

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να ξυπνάει και να μη θέλει να έχει έτοιμο το πρωινό, όποιο κι αν είναι αυτό. Κι αν θες να προσφέρεις, ξυπνάς νωρίτερα και προσφέρεις στους φίλους σου!» είπε η παρουσιάστρια, με τον Θέμη Γεωργαντά να υπερθεματίζει για τις «ύποπτες» αντιδράσεις της Βαλαβάνη απέναντι στον Ντάνο.

«Αν θέλεις να ανταποδώσεις, μπορείς να βρεις τρόπο!» συνέχισε η παρουσιάστρια, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να διαφωνεί έντονα μαζί της. Δείτε όσα είπαν στο παρακάτω βίντεο:Δείτε ακόμη στο tv-24.gr:

To Twitter «γλεντάει» την Βαλαβάνη για την «κομπλεξική» συμπεριφορά της στον Αγγελόπουλο και τα πιτάκια του…

Survivor trailer: Τι θα δούμε την Τρίτη! Όλοι οι «Διάσημοι» βρίζουν τον Σπαλιάρα – Τι ακριβώς τους έκανε;

Σκάνδαλο μεγατόνων με το στοίχημα στο Survivor! Δείτε πως εξαπατήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι που ψήφισαν για την αποχώρηση…