Έρευνα διέταξε η Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) σε βάρος της εταιρείας Stoiximan, καθώς η τελευταία είχε στήσει παράνομο στοίχημα για το ποια ομάδα, των «Διάσημων» ή των «Μαχητών», θα κερδίσει έπαθλα, ασυλίες ή ποιος παίχτης θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει από το παιχνίδι Survivor.

Eνώ το κανάλι του ΣΚΑΙ γνώριζε τουλάχιστον 48 ώρες πριν, για το τροχαίο ατύχημα που θα ακύρωνε τη ψηφοφορία και ως εκ τούτου δεν θα υπήρχε αποχώρηση από το τηλεοπτικό παιχνίδι, δεν μπήκε στον κόπο καν να ενημερώσει τους (χιλιάδες ή εκατομμύρια όπως λένε) τηλεθεατές που έσπευσαν να ψηφίσουν και να δώσουν τον οβολό τους για τους υποψήφιους που ήθελαν να μείνουν! Συνέχεια παρακάτω...

Βεβαίως λόγω του ότι το προϊόν δεν μεταδίδεται ζωντανά αλλά ειναι μαγνητοσκοπημένο το σίγουρο είναι πως τα αποτελέσματα τα γνωρίζουν κάποιοι. Αρα, τι είδους στοίχημα είναι αυτό που κάποιοι ξέρουν από πριν το αποτέλεσμα; Είναι σα να στοιχηματίζεις για έναν αγώνα, την Τρίτη ενώ ο αγώνας και να έχει γίνει κεκλεισμένων των θυρών την Κυριακή. Πράγμα απίθανο!

Προ ημερών ο ΣΚΑΪ, προφανώς επειδή αντελήφθη την απάτη και τις συνέπειες, αστικές και ποινικές, που αυτή επισύρει, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον στοιχηματισμό στο Survivor και στην οποίαν αναφέρονται τα εξής:

«Στον ΣΚΑΪ πληροφορηθήκαμε ότι η εκπομπή Survivor, έχει γίνει αντικείμενο στοιχήματος από φορείς διοργάνωσης στοιχηματισμού, που εδρεύουν τόσο εντός της Ελλάδος όσο και εκτός αυτής.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μεταδίδει αυτήν την σειρά εκπομπών, με χρονική υστέρηση από τη διεξαγωγή των δρώμενων, όπως είναι φυσικό, διότι: