Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Αρχίζει να διαχέεται μια δυσοσμία εμετού» Κράξιμο άνευ προηγουμένου από πασίγνωστο Έλληνα για το "Survivor"!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ
LIFESTYLE 03.04.2017 18:03
Μπορεί η επιστροφή του στην τηλεόραση να έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά μάλλον δεν κατάφερε να κάνει κάτι τέτοιο και με τον Νίκο Μαστοράκη!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του, ανεκτίμητο τρόπο το παιχνίδι αντοχής του Σκαι… Διαβάστε παρακάτω..

Συγκεκριμένα, έγραψε...

«Στην αρχή το βρήκα διασκεδαστικό. Μετά άρχισε να με εκνευρίζει. Χθες ήταν η τελευταία μου απόπειρα. Κατέληξα ότι ακόμη και για να το κοροϊδεύεις, είναι χάσιμο χρόνου και διαστροφή. Οι χαρακτήρες όσο πάει γίνονται και πιο απεχθείς, συμπαθητικούς άντε να βρεις 2-3, η σκέψη τους πρωτόλεια και ασυγχώρητα βλακώδης, η γλώσσα που μιλούν (και ο καρπουζοπώλης μαζί) με ανατριχιάζει, τα αγωνίσματα είναι επιπέδου λυκείου, δεν εκστασιάζομαι με τα μπικινάκια, έχει αρχίσει να διαχέεται και μια δυσοσμία εμετού, τέλος για μένα. Ελπίζω αυτή η επιδημία που μαστίζει το τηλεθεάμον κοινό να περάσει σύντομα, όπως άλλωστε όλες οι επιδημίες που δεν είναι θανατηφόρες. Το μόνο που πεθαίνει εδώ ευκολά, είναι η αισθητική»Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Τα πρώτα συναισθήματα των παικτών μετά την αλλαγή των ομάδων! Πώς υποδέχτηκαν οι «Μαχητές» τον νέο παίκτη και πώς αντέδρασαν οι «Διάσημοι»!

Survivor: Οι μαχητές μιλούν για την δύσκολη προσαρμογή τους από το νοσοκομείο και τον πολιτισμό… ξανά στην επιβίωση!

Έγιναν αυτόματα 3.999! «Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Γιάννη Σπαλιάρα…» – Δεν φαντάζεστε ποια έκανε αυτή την δήλωση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top