«Σηκωθείτε από τους καναπέδες και μην κλαίγεστε άλλο… έχετε όλα τα όπλα να κατακτήσετε τα πάντα αφού είστε υγιείς», έγραψε μεταξύ άλλων

Η Μίνα Αρναούτη, μας έχει δείξει στο παρελθόν, μέσα από το facebook, φωτογραφίες από την ώρα που βρίσκεται στον φυσιοθεραπευτή και στο νοσοκομείο αλλά ποτέ δεν έχει μιλήσει συγκεκριμένα για το πρόβλημα που της έχει δημιουργήσει το τροχαίο δυστύχημα που έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Διαβάστε παρακάτω…


Σήμερα, η Μίνα γνωστοποίησε το κινητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και ένα χρόνο στο χέρι της. Ταυτόχρονα εξομολογήθηκε πόσο σημαντική απώλεια είναι τελικά να χάνει κάποιος κάτι που όλοι θεωρούν δεδομένο!

«Εγώ έμαθα πάντως και με το αριστερό χεράκι να κάνω τα πάντα.. και τώρα που γίνεται καλά και το δεξί, έμαθα πως μια λειτουργία του χεριού που την έχουμε δεδομένη είναι τεράστια απώλεια όταν την χάνουμε!Σηκωθείτε από τους καναπέδες και μην κλαίγεστε άλλο… έχετε όλα τα όπλα να κατακτήσετε τα πάντα αφού είστε υγιείς» έγραψε χαρακτηριστικά.



Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Τα πρώτα συναισθήματα των παικτών μετά την αλλαγή των ομάδων! Πώς υποδέχτηκαν οι «Μαχητές» τον νέο παίκτη και πώς αντέδρασαν οι «Διάσημοι»!

Survivor: Οι μαχητές μιλούν για την δύσκολη προσαρμογή τους από το νοσοκομείο και τον πολιτισμό… ξανά στην επιβίωση!

Έγιναν αυτόματα 3.999! «Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Γιάννη Σπαλιάρα…» – Δεν φαντάζεστε ποια έκανε αυτή την δήλωση…