Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αίμα στο Survivor! Η σκηνή στο σημερινό trailer που μαρτυρά ποιος παίκτης θα πάει στους «Μαχητές»…(Βίντεο)

ΑΙΜΑ
LIFESTYLE 03.04.2017 15:12
Τι θέλετε σήμερα; Ψηφοφορία για αποχώρηση; Ξεχάστε το…Ο Σκάι και πάνω από όλα η παραγωγή του Survivor ήρθαν στα συγκαλά τους και αποφάσισαν με ψηφοφορία ένας παίκτης από τους «Διάσημους» να πάει στους «Μαχητές»!

Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα: Θα ψηφιστεί ένας παίκτης για να περάσει απ’ευθείας στους «Μαχητές» μόνο με την ψήφο των συμπαικτών του; Ή θα ψηφιστούν τρεις παίκτες όπως γίνεται δηλαδή στην αποχώρηση και θα αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό; Διαβάστε παρακάτω…

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για το ένα ούτε για το άλλο! Αυτό όμως που παρατηρήσαμε στο trailer του Σκάι είναι ένα πλάνο που δείχνει την Ειρήνη Παπαδοπούλου να καταρρέει και να κλαίει στην παραλία και όλους τους υπόλοιπους παίκτες να γελάνε αμέσως στην επόμενη σκηνή! Και τώρα θα σας κάνουμε μια εκτίμηση από το site μας που βασίζεται σε πληροφορίες όχι όμως διασταυρωμένες, γι’ αυτό και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη!

Εμείς εκτιμούμε, και μάλλον έτσι θα θέλαμε να γίνει κιόλας για να είναι πιο δίκαιο, ότι σήμερα θα ψηφιστούν τρεις παίκτες και θα αποφασίσει ο κόσμος για το ποιος θα περάσει στους «Μαχητές». Το θεωρούμε και ιδανικό και πιο τίμιο, διότι αλλιώς ξέρουμε ότι ο πρώτος υποψήφιος από τους «Διάσημους» είναι ο Ντάνος, δεύτερος ο Σπαλιάρας και τρίτη η Παπαδοπούλου.

Για φανταστείτε όμως να κερδίσουν καμία προσωπική ασυλία…Έτσι δεν θα είχε πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι; Δείτε το βίντεο με το περιστατικό που σας περιγράψαμε...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

«Την έχουν φάει οι κουτσομπόλες…»: H ατάκα της Ζωής Λάσκαρη για την Ελένη Μενεγάκη που πάγωσε τη Σκορδά…(Βίντεο)

Γιάννης Αϊβάζης: Για ποιο λόγο ένιωσε άσχημα και ζήτησε συγνώμη από τη Μαρία Κορινθίου

«Την έχουν φάει οι κουτσομπόλες…»: H ατάκα της Ζωής Λάσκαρη για την Ελένη Μενεγάκη που πάγωσε τη Σκορδά…(Βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top