Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών όσο και των τηλεοπτικών εκπομπών!

Καθημερινά οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης αφιερώνουν χρόνο για να σχολιάζουν όσα συμβαίνουν στο reality επιβίωσης! Διαβάστε παρακάτω…


Αυτό κάνει και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία-όπως σίγουρα έχετε καταλάβει όλοι-είναι φανατική οπαδός του Survivor και κάθε βράδυ παρακολουθεί όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο με αμείωτο ενδιαφέρον και όλα αυτά τα σχολιάζει στην εκπομπή της!

Σήμερα λοιπόν, στην «Ελένη» προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο στο Γιώργο Χρανιώτη, τον ηθοποιό που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας μέσα από το Survivor.

To εν λόγω βίντεο αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του ηθοποιού, που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα: Ενδεικτικά, αναφέρθηκαν στην ηλικία του, η οποία είναι 44 και όχι 39 ετών, όπως αναγράφεται στα βιογραφικά του στο Διαδίκτυο, καθώς και στο σερφ, που αποτελεί το αγαπημένο του σπορ, και ιδίως σε μία τραυματική εμπειρία του, όταν κόντεψε να πνιγεί σε μία θάλασσα στο Μαρόκο, επιβεβαιώνοντας έτσι το προφίλ του περιπετειώδους τύπου που έχει φιλοτεχνήσει τα τελευταία χρόνια. Δείτε κι άλλες άγνωστες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

«Την έχουν φάει οι κουτσομπόλες…»: H ατάκα της Ζωής Λάσκαρη για την Ελένη Μενεγάκη που πάγωσε τη Σκορδά…(Βίντεο)

Γιάννης Αϊβάζης: Για ποιο λόγο ένιωσε άσχημα και ζήτησε συγνώμη από τη Μαρία Κορινθίου

«Την έχουν φάει οι κουτσομπόλες…»: H ατάκα της Ζωής Λάσκαρη για την Ελένη Μενεγάκη που πάγωσε τη Σκορδά…(Βίντεο)