Σκηνικό εγκατάλειψης στον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Πάνω στο φθαρμένο από την πολυκαιρία λευκό μάρμαρο της τελευταίας κατοικίας της εθνικής μας σταρ βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σπασμένη στα δύο η καφετί πλακέτα με το όνομα και την ημερομηνία του θανάτου της αείμνηστης ηθοποιού, από την οποία λείπουν, μάλιστα, γράμματα και αριθμοί.

Το γεγονός έχει εξοργίσει φανατικούς θαυμαστές της Αλίκης, που πραγματικά κάνουν ό,τι μπορούν για να περιποιούνται τον τάφο της και να τον κρατούν, αν μη τι άλλο, καθαρό και -όσο γίνεται- με φρέσκα λουλούδια. Συνεχίστε παρακάτω…

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η γνωστή τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλυ, η οποία ξεσπάει σήμερα μέσω της «Espressο» με αφορμή το εγκαταλειμμένο μνήμα. «Είναι ντροπή! Πέντε δέκα θαυμαστές της να βάζαμε από 50 ευρώ, ίσως και λιγότερα, θα φτιάχναμε το σπασμένο μάρμαρο…» υποστηρίζει η Τάνια, που παρεμπιπτόντως θεωρείται μια από τις καλύτερες μίμους της Βουγιουκλάκη. «Δεν αξίζει τέτοια εγκατάλειψη το μέρος όπου αναπαύεται η εθνική σταρ της χώρας μας, η οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα να ψυχαγωγεί γενιές νέων Ελλήνων μέσα από τις ταινίες της» συνεχίζει.