Στο μακρινό 2014, κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο λόγος για την Διονυσία Κούκιου, τη Σταρ Ελλάς 2008, την οποία ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στην αγκαλιά του Σπαλιάρα σε κοινή νυχτερινή τους έξοδο.

Τότε έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και όλοι είχαν δεδομένο πως είναι ζευγάρι. Την διάψευση όμως έρχεται να δώσει τρία χρόνια μετά η ίδια η Διονυσία. Συνέχεια παρακάτω...

Σε συνέντευξή της στην "Real" είπε χαρακτηριστικά: "Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Σπαλιάρα. Μια μεγάλη σχέση είχα στο παρελθόν και το έχω παραδεχτεί".

"Τον Γιάννη τον θεωρώ οικογένειά μου. Είμαστε 11 χρόνια φίλοι, από τότε που ήρθα στην Αθήνα για τα καλλιστεία και έμεινα εδώ. Μαζί με τον Στέλιο Νιάκαρη και τον Ζώη Σημαντήρα, ο Γιάννης είναι κολλητός μου. Τίποτα άλλο", τόνισε!

η Διονυσία Κουκίου διασκεδάζει με τον Γιάννη ΣπαλιάραΔιαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριος καυγάς μεταξύ Καρβέλα – Κωστόπουλου! Παραλίγο να πλακωθούν στο ξύλο! Το σκηνικό που δεν έδειξαν οι κάμερες… (Βίντεο)

Ο Περρής την «έβαλε» να το κάνει ! Απίστευτο παρασκήνιο για την μήνυση της Νέγκα στον Λιάγκα! (Βίντεο)

Άγριος καυγάς μεταξύ Καρβέλα – Κωστόπουλου! Παραλίγο να πλακωθούν στο ξύλο! Το σκηνικό που δεν έδειξαν οι κάμερες… (Βίντεο)