Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άνευ προηγουμένου! Το ξέσπασμα του Μένιου Φουρφιώτη: «Σαν δεν ντρέπονται…» – Με ποιον τα έβαλε ο παρουσιαστής; (Βίντεο)

menios
LIFESTYLE 02.04.2017 17:17
Έχουμε δει πολλές φορές την εκπομπή του Μένιου Φουρφιώτη, να ασχολείται με την ΑΕΠΙ, και με το δίκιο τους βέβαια, αφού υπάρχει τρομερή εξαπάτηση με αυτό το φαινόμενο…

Ωστόσο,στη σημερινή εκπομπή, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πολλά για αυτό το θέμα και τα απίστευτα λεφτά που παίρνει η οικογένεια Ξανθοπούλου αλλά και η Μαργαρίτα Λυμπέρη για να κάνουν τη ζωάρα τους, με τον παρουσιαστή να λέει ότι:» Η ΑΕΠΙ κατηγορούσε και τη δικαιοσύνη, αφού η τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου βγήκε». Συνέχεια παρακάτω...

Συγκεκριμένα η οικογένεια,σύμφωνα με το πάνελ της εκπομπής, έπαιρνε 80.000 με 90.000 το μήνα.Μόλις το άκουσε αυτό ο Μένιος έγινε έξαλλος και ξεκίνησε να ειρωνεύεται λέγοντας πως ήταν λίγα τα λεφτά για την τόση δουλειά. Στη συνέχεια βέβαια δεν άντεξε και είπε: «Σαν δεν ντρέπονται, σαν δεν ντρέπονται… Υπάρχουν άνθρωποι έξω από τα supermarket που ζητούν ένα ευρώ για να πάρουν ψωμί για τα παιδιά τους…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριος καυγάς μεταξύ Καρβέλα – Κωστόπουλου! Παραλίγο να πλακωθούν στο ξύλο! Το σκηνικό που δεν έδειξαν οι κάμερες… (Βίντεο)

Ο Περρής την «έβαλε» να το κάνει ! Απίστευτο παρασκήνιο για την μήνυση της Νέγκα στον Λιάγκα! (Βίντεο)

Άγριος καυγάς μεταξύ Καρβέλα – Κωστόπουλου! Παραλίγο να πλακωθούν στο ξύλο! Το σκηνικό που δεν έδειξαν οι κάμερες… (Βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top