Αστυνομικοί έφτασαν το πρωί του Σαββάτου 1η Απριλίου, στο σημείο που τους υπέδειξε ο μάρτυρας, για να διαπιστώσουν ότι δεν επρόκειτο για τον τάφο του άτυχου νέου.

Παρουσία του βοσκού έσκαψαν στο χώρο που είχε οριοθετήσει, αλλά δεν βρέθηκε κάτι. Συνέχεια παρακάτω...


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η μορφολογία του εδάφους και τα υπόγεια ύδατα, είχαν διαμορφώσει το σημείο με τέτοιο τρόπο , που έδινε την εικόνα σκάμματος σε διαστάσεις τάφου.

«Κάθε μαρτυρία γι αυτήν την πολύκροτη και σοβαρή υπόθεση, πρέπει να ερευνάται, πριν αποκλειστεί», ανέφερε στο «Τούνελ» αξιωματικός που συμμετείχε στην έρευνα.

Η μητέρα του Μάριου Βαρβάρα Θεοδωράκη, ευχαρίστησε τον βοσκό που τόλμησε να βγει μπροστά και να μιλήσει γι αυτό που έβλεπε τόσο καιρό, παρά το γεγονός ότι συγγενείς του τον απέτρεπαν για να μην μπλέξει.
«Εύχομαι κι άλλοι βοσκοί κι αγρότες της περιοχής των «Καμένων» της Πελοποννήσου να αναφέρουν ό,τι περίεργο έχουν δει και να μην φοβούνται. Εμείς ερευνάμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρεθεί ο Μάριος, ή ότι έχει απομείνει από αυτόν. Θέλω να αναπαυθεί η ψυχή του και να δικαιωθεί. Να του ανάβω ένα κερί και να τον κλαίω από κοντά κι όχι από μακριά» είπε συγκινημένη στο «Τούνελ».

Πηγή: anikolouli.gr.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστος Έλληνας κατακεραυνώνει το «Survivor»: «Να κάτσω τέσσερις ώρες να δω αυτό το…»

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου παίρνει θέση για το τροχαίο στο «Survivor»! Τι αποκάλυψε για την πορεία του παιχνιδιού;

Αποκλειστικό! Τέλος ο Μένιος Φουρθιώτης από το «Epsilon»! Δεν φαντάζεστε σε ποια εκπομπή θα τον δούμε…