Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Με προσωπικό ασφαλείας το "Star Academy"! Απολύθηκαν και παραιτήθηκαν εργαζόμενοι! Όλο το παρασκήνιο...

ΑΚΑ
LIFESTYLE 01.04.2017 16:20
Από την Ελένη Πρίφτη...

Όπως ξέρετε πάντα εμείς εδώ στο tv-24.gr σας λέμε μόνο την αλήθεια και καθημερινά σας αποκαλύπτουμε κατά αποκλειστικότητα τις τηλεοπτικές εξελίξεις που ίσως οι υπόλοιποι θέλουν να κρύψουν. Συνέχεια παρακάτω...

Μέσα από το site μας έχετε ενημερωθεί για όλο το παρασκήνιο του "Star Academy", τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και όλα όσα συμβαίνουν όταν κλείνουν οι κάμερες. Με την δικαστική διαμάχη του καναλιού με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη οι λογαριασμοί έχουν δεσμευτεί. Ο μόνος λογαριασμός που είναι ανοιχτός είναι αυτός για τις μισθοδοσίες των εργαζομένων. (Δείτε εδώ)

Τι γίνεται όμως όταν είναι μόνο ένας λογαριασμός ανοιχτός και τα νούμερα τηλεθέασης δεν βοηθάνε καθόλου την κατάσταση; Μην ξεχνάτε πως η Μουσική Ακαδημία δεν σημειώνει και πολύ υψηλά ποσοστά (Δείτε εδώ). Παρόλο που κάποιοι από τους εργαζόμενους άρχισαν να πληρώνονται (Δείτε εδώ), σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr έχουν έρθει για άλλη μια φορά τα πάνω κάτω στο κανάλι.

Από την Πέμπτη λοιπόν έχουν αρχίσει τις μαζικές απολύσεις προφανώς επειδή δεν γίνεται να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Πλέον το σπίτι του "Star Academy" λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας. Οι εργαζόμενοι φαίνεται πως έχουν φτάσει στα όριά τους και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δυο μοντέρ παραιτήθηκαν.

Το κανάλι προκειμένου να σώσει την κατάσταση σκέφτεται να μετακινήσει τα καθημερινά επεισόδια στην μεταμεσονύχτια ζώνη αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις τις Πέμπτης το επεισόδιο στις 9 σημείωσε τηλεθέαση 0,9% ενώ το μεταμεσονύχτιο 4%, αν και προβάλετε σε επανάληψη!

 

Για οποιαδήποτε νέα πληροφορία να είστε σίγουροι πως το tv-24.gr θα σας ενημερώσει πρώτους!


Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστος Έλληνας κατακεραυνώνει το «Survivor»: «Να κάτσω τέσσερις ώρες να δω αυτό το…»

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου παίρνει θέση για το τροχαίο στο «Survivor»! Τι αποκάλυψε για την πορεία του παιχνιδιού;

Αποκλειστικό! Τέλος ο Μένιος Φουρθιώτης από το «Epsilon»! Δεν φαντάζεστε σε ποια εκπομπή θα τον δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top