Τις τελευταίες δυο εβδομάδες ο Στάθης Ψάλτης δίνει μάχη για την ζωή του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Ο ηθοποιός έδωσε σάρκα και οστά στον χαρακτήρα του ηγουμένου της Μονής Σινά, στην ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους τους επόμενους μήνες.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και ο Στάθης Ψάλτης συνεργάστηκαν στην τελευταία του ταινία «Καζαντζάκης»! «Στάθη, κάνε κουράγιο! Να είσαι αήττητος και μαχητής», λέει ο σκηνοθέτης στον καλό του φίλο! Συνέχεια παρακάτω...

Τα λόγια του σκηνοθέτη μας συγκλόνισαν και μας ανατρίχιασαν! «Τώρα ήρθε η ώρα να πω αυτά που αισθάνομαι για τον σπουδαίο ηθοποιό Στάθη Ψάλτη. Ως λαϊκό κωμικό πάντα τον πρόσεχα, όχι για τους ρόλους που υποδυόταν, αλλά για εκείνους τους ρόλους που θα μπορούσε να υποδυθεί. Έτσι του εμπιστεύτηκα στην ταινία "Καζαντζάκης" τον ρόλο του ηγουμένου της Μονής Σινά και τον παρακάλεσα μάλιστα. Τον απέδωσε με σπαρακτικό τρόπο με μια πρωτόγνωρη πνευματικότητα» αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso ο σκηνοθέτης.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Τώρα στη σοβαρή δοκιμασία που υφίστατο ο αγαπητότατος μαχητής Στάθης, ευεργετηθέντες και μη πιστεύω πως θα του στείλουν την αγάπη τους και ό,τι η αξιοπρέπειά του δεν του επιτρέπει να ζητήσει. Και είναι βέβαιο πως όσοι το πράξουν θα τους επιστραφεί πολλαπλασιασμένο. Εύχομαι από ψυχής περαστικά, αγαπητέ φίλε Στάθη, και γρήγορη ίαση από ό,τι σε βασανίζει».«Στάθη, κάνε κουράγιο! Να είσαι αήττητος και μαχητής». Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Στάθη Ψάλτη στην τελευταία ταινία του «Καζαντζάκης» στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα συμπαράστασης στον αγαπημένο ηθοποιό, που εδώ και δύο εβδομάδες δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστος Έλληνας κατακεραυνώνει το «Survivor»: «Να κάτσω τέσσερις ώρες να δω αυτό το…»

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου παίρνει θέση για το τροχαίο στο «Survivor»! Τι αποκάλυψε για την πορεία του παιχνιδιού;

Αποκλειστικό! Τέλος ο Μένιος Φουρθιώτης από το «Epsilon»! Δεν φαντάζεστε σε ποια εκπομπή θα τον δούμε…