Στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου», ήταν καλεσμένη η αγαπημένη Καλομοίρα, η οποία μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της, για το Rising Star αλλά και για ένα μυστικό που δεν γνώριζε κανείς μας από την Eurovision που είχε συμμετάσχει.

Μαζί με την Καλομοίρα είχε βρεθεί και ο Πουλόπουλος στη Eurovision για να καλύψει το παρασκήνιο του διαγωνισμού. Ωστόσο, σήμερα, μέσα από την εκπομπή, μάθαμε για το ξύλο που είχε προκύψει με τους fans της Ρωσίας. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι στη πρώτη πρόβα της Καλομοίρας, ήταν αντίπαλος ο Dima Bilan, ένα μεγάλο φαβορί. Ο τραγουδιστής είχε καθυστερήσει στο τελωνείο και τον περίμεναν για να ξεκινήσει η πρόβα διότι ήταν πρώτος. Τότε οι τεχνικοί αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή και να βάλουν την Καλομοίρα πρώτη για να μην χάνουν χρόνο. Δείτε παρακάτω…

Την τραγουδίστρια δεν την ήξεραν οι δημοσιογράφοι, και μόλις βγήκε πάνω στη σκηνή, είπε σε όλους «Hello Europe»με αποτέλεσμα να γίνει ένας χαμός λέγοντας πως η Ελλάδα θα είναι αυτή που θα κερδίσει στον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: «Μόλις τελείωσε η πρόβα της, οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκεί, πήγαν στη συνέντευξη τύπου της Καλομοίρας και άφησαν το Dima Bilan, δημιουργώντας ένα ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ Ρωσίας Ελλάδας γιατί οι Ρώσοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα μεγάλο φαβορί που δεν μπορούσαν να υπολογίσουν. Κάποια στιγμή οι eurofans της Ελλάδας και της Ρωσίας πλακωθήκαμε στο ξύλο, στην κυριολεξία…».