Είναι από τους παρουσιαστές που έχουν κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση στα μέσα! Ο λόγος για τον Μένιο Φουρθιώτη που πέρα από την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" πλέον παρουσιάζει και το "Star Academy". Σήμερα το πρωί έσκασε στο γραφείο μας μια είδηση βόμβα.

Ο Μένιος παραιτήθηκε από το "Epsilon". Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr ο παρουσιαστής μετά την λήξη του χθεσινού επεισοδίου της Μουσικής Ακαδημίας, αφού τσακώθηκε με τους κριτές και την Κατερίνα Γκαγκάκη πήρε μια απόφαση που κανείς μας δεν περίμενε... Συνέχεια παρακάτω...

Η βόμβα όμως δεν ήταν αυτή, αφού ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για εκείνον. Η βόμβα ήρθε λίγο αργότερα. Δεν είναι ότι ξεχείλισε το ποτήρι αλλά ο παρουσιαστής είχε δεχτεί μια πρόταση στην οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Έτσι λοιπόν με αφορμή τους καβγάδες και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του "Star Academy" αποχωρεί από "Epsilon".

Και τώρα κρατηθείτε! Ο Μένιος Φουρθιώτης αναχωρήσει αύριο το βράδυ για Άγιο Δομίνικο. Ναι ναι καλά καταλάβατε! Ο Μένιος πάει να παρουσιάσει το "Survivor" αφού ο Σάκης Τανιμανίδης αποδεικνύει καθημερινά πως δεν κάνει για αυτή την θέση! Τον Σάκη Τανιμανίδη θα τον δούμε για τελευταία φορά στο αυριανό επεισόδιο και μετά θα αναλάβει ο Μένιος! Εμείς από το tv-24.gr να του ευχηθούμε καλό ξεκίνημα και όλα να του πάνε δεξιά!

Και όσο για σένα εκεί έξω που διαβάζεις αυτό το άρθρο με απορία να σου πω ότι δεν είμαστε τρελοί απλά θελήσαμε σαν παιδιά και εμείς να κάνουμε το πρωταπριλιάτικο αστείο μας! Καλό μήνα σε όλους και να προσέχετε πολύ την σημερινή ημέρα!

Με αγάπη tv-24.gr!

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό! Φεύγει και ο Μάριος από το Survivor; Όλη η αλήθεια για την υγεία του και το παρασκήνιο που δεν γνωρίζαμε!

Η Κατερίνα Στανίση μιλά για την τραγωδία Jumbo! Τι αποκάλυψε για την οικογένεια Βακάκη και τα γυρίσματα της διαφήμισης; ( Βίντεο)

Την έδωσε στεγνά! Η αμηχανία της Μαρίας Σολωμού με την αποκάλυψη της Ελένης on air: «Με ρώτησε πώς…» (Βίντεο)