Οι στιγμές που οι παίκτες στο "Survivor" αντίκρισαν τα μηνύματα και τις φωτογραφίες των αγαπημένων τους προσώπων ήταν σοκαριστικές τόσο για τους ίδιους,όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

Ιδιαίτερα τότε που ο Λάμπρος Χούτος δάκρυσε βλέποντας φωτογραφίες και μηνύματα από την πρώην γυναίκα του και το παιδί τους.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Εντύπωση όμως μας έκανε ο Λάμπρος Χούτος, αφού δεν γνωρίζαμε κάποιο στοιχείο για την προσωπική του ζωή έως τώρα.Ο Λάμπρος όντας ποδοσφαιριστής ταξιδεύει σε διάφορες χώρες και έτσι στην Ιταλία γνώρισε την Έμα,την οποία την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και έτσι απέκτησαν και ένα παιδάκι.

Ο έρωτας τους όμως γρήγορα "τελείωσε"!Βέβαια οι ίδιοι κράτησαν άκρως πολιτισμένη σχέση χάρη στον "καρπό του τότε έρωτα τους".

Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως η Έμα μέσα από τη διαδικασία "επικοινωνίας" με τους παίκτες του έστειλε μήνυμα με φωτογραφία τόσο της ίδιας,όσο και του γιου τους,Τζορτζίνο.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Το μήνυμα της Έμα ανέφερε το εξής: "Γεια σου Λάμπρο, σε παρακολουθούμε όλες τις μέρες, αλλά δεν μας είναι αρκετό μόνο στην τηλεόραση...Ο Τζόρτζιο θέλει να σου πει: Μακάρι να μπορούσα να έρθω να σε βρω, μού λείπει η αγκαλιά σου! Σε βλέπω κάθε μέρα και είμαι περήφανος"!

Η πιο συγκινητική στιγμή βέβαια ήταν ο Λάμπρος άπλωσε το χέρι του και φίλησε την πρώην γυναίκα του και το παιδί τους.Αυτό δείχνει πόσο αφάνταστα του έχει λείψει,όχι μόνο το παιδάκι του αλλά και η πρώην σύζυγος του.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Ο Πάνος Μεταξόπουλος καρφώνει τους υπόλοιπους κριτές του «So you think you can dance»…

Είχε να δει την μητέρα του 13 χρόνια, της έστειλε πακέτο και αυτό που ακολούθησε έκανε έξαλλη την Χατζηβασιλείου! (Βίντεο)

Λήγει το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1! Ποιες οι σκέψεις του καναλιού για το μέλλον του παρουσιαστή;