Η κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο δεν μπορεί να περιγραφτεί. Τόσο οι παίκτες όσο και οι συντελεστές έχουν αναστατωθεί για την εξέλιξη του παιχνιδιού μετά την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της από το τροχαίο που συνέβη…

Όμως, εκτός της Ειρήνης άλλος ένας είναι ο παίκτης που τραυματίστηκε όχι τόσο σοβαρά, όχι όμως και τόσο ελαφριά … Και θα σας εξηγήσω! Ο Μάριος Πρίαμος δεν εμφανίστηκε στο συμβούλιο, γιατί ακόμη δεν μπορεί καν να σταθεί στα πόδια του μετά το σοβαρό ατύχημα και είναι συνέχεια ξαπλωμένος με ορό στα χέρια… Ποια είναι όμως όλη η αλήθεια που κρύβεται πίσω από όλο αυτό; Διαβάστε παρακάτω…Το Survivor, όπως και όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα έχουν κάποιους όρους, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που είναι και επιβίωσης. Όπως, σας γράψαμε και χθες στο Youweekly.gr, η παραγωγή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποχρεώσει παίκτη να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ένας παίκτης μπορεί να αποχωρήσει μόνο με δική του θέληση ή με την ψήφο του κοινού. Αν για οποιοδήποτε λόγο η παραγωγή αναγκάσει τον παίκτη να φύγει, εκείνος έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει ακόμη και το έπαθλο…

Έτσι λοιπόν και στην περίπτωση του Μάριου. Ο Μάριος Πρίαμος, έχει άμεση κάταγμα στην κλείδα. Αυτό σημαίνει πως..διαβάστε την συνέχεια στο dimisblog.

Πηγή: dimitra.youweekly.gr

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Η Ελένη Δάρρα συγκλονίζει: «Είχα πάει σε δύο γιατρούς με το παιδί μου. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ…»

Survivor: Το τροχαίο αλλάζει το παιχνίδι, η στιγμή που η Κολιδά ανακοινώνει ότι θα φύγει από το reality επιβίωσης και η συγκινητική μεγάλη αγκαλιά όλων των παικτών! (Βίντεο)

Survivor: Έκτακτο: Κανένας από τους «Μαχητές» στο συμβούλιο – Πιθανόν δεν έχουν χτυπήσει μόνο ο Μάριος και η Κολιδά! Δείτε τι είπε ο Τανιμανίδης (Βίντεο)