Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το tv-24.gr, πριν αρκετές ώρες συνέβη ένα τραγικό περιστατικό στον Άγιο Δομίνικο με πρωταγωνιστές την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο Πρίαμο! Κατά την μεταφορά τους στο συμβούλιο του νησιού έπεσαν θύματα τροχαίου με αποτέλεσμα η Ειρήνη Κολίδα να σπάσει τα πλευρά της και ο Μάριος Πρίαμος να χτυπήσει την κλείδα του…

Το περιστατικό αυτό φαντάζει τρομακτικό και πολλοί είναι εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά και ουσιαστικά έκραξαν την παραγωγή του Survivor! Διαβάστε παρακάτω…

Η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της ξέσπασε κατά του reality επιβίωσης και αρχικά αναρωτήθηκε για το πως θα επιστραφούν τα χρήματα από την ψηφοφορία στους τηλεθεατές: «Οι άνθρωποι που ψήφισαν από που θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω; Το γράφει πουθενά αυτό; Είναι ένα νέο δεδομένο στη βίβλο που αλλάζει τα δεδομένα! Θα πρέπει να σταματήσει το παιχνίδι οριστικά», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Στη συνέχεια δεν άντεξε και σχολίασε το γεγονός ότι ο Σάκης Τανιμανίδης στο Συμβούλιο του νησιού, τράβηξε από τα «μαλλιά» το θέμα και το ξεχείλωσε τελείως: «Το να κάτσω στο συμβούλιο και να κάνω reality ψυχοθεραπείας, γιατί ψυχοθεραπεία έκαναν, εμένα μου θύμισε κακές εποχές Fame Story, Big Brother και τέτοιων καταστάσεων», δήλωσε η παρουσιάστρια! Δείτε το ξέσπασμα της στο παρακάτω βίντεο...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Η Ελένη Δάρρα συγκλονίζει: «Είχα πάει σε δύο γιατρούς με το παιδί μου. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ…»

Survivor: Το τροχαίο αλλάζει το παιχνίδι, η στιγμή που η Κολιδά ανακοινώνει ότι θα φύγει από το reality επιβίωσης και η συγκινητική μεγάλη αγκαλιά όλων των παικτών! (Βίντεο)

Survivor: Έκτακτο: Κανένας από τους «Μαχητές» στο συμβούλιο – Πιθανόν δεν έχουν χτυπήσει μόνο ο Μάριος και η Κολιδά! Δείτε τι είπε ο Τανιμανίδης (Βίντεο)