Πάμε στοίχημα πως δεν θυμάσαι καθόλου ποια ήταν η πρώτη φορά που είδες τον Γιώργο Χρανιώτη στους τηλεοπτικούς σου δέκτες;

Υπάρχει ίσως, λέμε ΊΣΩΣ, μία πολύ μικρή πιθανότητα, μόνο αν έχετε γεννηθεί τη δεκαετία του 1980 να θυμάστε αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ανήκετε στην δεκαετία του ’90 τότε στάνταρ θα τον θυμάστε στο «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο», όπου και έπαιζε με τη Λίνα Σακκά. Διαβάστε παρακάτω...


Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη του εμφάνιση.

Ο doctor Χρανιώλα του Survivor που μας έχει εκπλήξει με τις δυνατότητες του στο reality επιβίωσης έκανε το ντεμπούτο του το 1994, όταν και συμμετείχε στην κοινωνική σειρά του Mega «Βανίλια-Σοκολάτα» και η φωτογραφία που εξασφάλισε το Youweekly.gr, σας δινει την δυνατότητα να τον απολαύσετε πριν από… 23 ολόκληρα χρόνια!

Αν καταφέρετε να εντοπίστε ποιος είναι… γράφτε μας! Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να κοιτάξετε λίγο πιο.. δεξιά!Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Πλάκα κάνεις! Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη του Survivor! Θα σας πέσει το σαγόνι…

Αποκλειστικό! Όλες οι εξελίξεις στο «Master Chef»…Σας αποκαλύπτουμε πρώτοι τον παρουσιαστή!

Έπαιξαν «ξύλο» Χανταμπάκης – Αγγελόπουλος πίσω από τις κάμερες! Το απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε η Σόφη Πασχάλη και δεν το ήξερε κανείς!