Μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας τους, o Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου κινήθηκαν νομικά κατά του "Epsilon".

Εχθές όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το tv-24.gr η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης κέρδισαν την πρώτη δικαστική τους διαμάχη με το "Epsilon". (Δείτε εδώ). Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε πως το δικαστήριο αποφάσισε να αποδεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά παρόλα αυτά οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι. Συνέχεια παρακάτω...

Όλοι στο κανάλι είναι απλήρωτοι και όπως είναι λογικό είναι στα "κάγκελα". Το δικαστήριο προέβη στην απόφαση αυτή από φόβο μήπως και δεν πληρωθούν οι εργαζόμενοι δεδομένου ότι πλησιάζει και Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr οι εργαζόμενοι κάνουν υπομονή μέχρι και την Δευτέρα, αν και θεωρείται αβέβαιο ότι θα πληρωθούν όλοι μέχρι τότε. Όπως ήταν αναμενόμενο στο κανάλι επικρατεί ο απόλυτος πανικός.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Σάκης Τανιμανίδης γυμνάζεται σκληρά στον Άγιο Δομίνικο! Το στιγμιότυπο από την προπόνησή του που «έριξε» το Instagram!

Αποκάλυψη! Survivor: Ο Γουίλι απαντά για πρώτη φορά πώς εξασφάλισε την κοινή φωτογραφία του Ντάνου με τον Ορέστη!

Έπαιξαν «ξύλο» Χανταμπάκης – Αγγελόπουλος πίσω από τις κάμερες! Το απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε η Σόφη Πασχάλη και δεν το ήξερε κανείς!