Φέτος την απολαμβάνουμε μέσα από το Blue Room του "Rising Star". Η ιστορία με το πρόβλημα υγείας του γιου της είναι γνωστή στο ευρύ κοινό. Η Καλομοίρα μέσα από συνέντευξη στην κυπριακή εκπομπή DOT, μιλά για την τραγική ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν εκείνη την περίοδο, όσοι οι γιατροί δυσκολεύονταν να βρουν από τι πάσχει.

Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια και συμπαρουσιάστρια του Γιώργο Λιάγκα δήλωσε: "Τον πήγα στο νοσοκομείο και νόμιζαν ότι ήταν κρύωμα. Γιατί τα μάτια του ήταν το πρόβλημα. Ξεκίνησε από εκεί. Ήταν κλειστά. Αλλά τότε δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί το μάτι πήγε αριστερά δεξιά λίγο. Μετά τον πήγαμε στο νοσοκομείο, μετά του έκαναν τόσα τεστ. Πολλά τεστ, τον κοίμισαν ολόκληρο να κάνουν τεστ. Κι εκεί τρελαίνεσαι, γιατί λένε δεν ξέρουμε τι είναι. Σταματάει η ζωή. Δεν το εύχομαι σε κανέναν. Πρώτη φορά στη ζωή μου είχα τόσο ζήλια και θυμό. Γιατί έβγαινα από το νοσοκομείο να πάω σπίτι να κάνω μπάνιο και είχα νεύρα. Ήμουν τόσο θυμωμένη. Ζήλευα τα παιδιά που είναι υγιή". Συνέχεια παρακάτω...

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα που ακολουθεί...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Η αποκάλυψη της Σόφης Πασχάλη για το σeξ στο Survivor και η απίστευτη ατάκα για τον Γιάννη Σπαλιάρα που μας άφησε κάγκελο! (Βίντεο)

Ο Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει τα πάντα για τις διαρροές στο Survivor – Πώς βρήκε τις πληροφορίες;

Αποκλείεται να το είπε! Η επική γκάφα της Σκορδά για τον Τσάνγκ στο Survivor που την έκανε να ντραπεί και να κρύψει το πρόσωπό της! (Βίντεο)