Για έντεκα χρόνια το MEGA ήταν το δεύτερο σπίτι της και οι άνθρωποί του είχαν γίνει τρόπον τινά η οικογένειά της. Σήμερα, η Σιδηρά Κυρία της ενημέρωσης απολαμβάνει όσα στερήθηκε και κυρίως μια χαλαρή καθημερινότητα που η παρουσίαση του δελτίου δεν της επέτρεπε. Στο πλαίσιο αυτό, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU και αποκάλυψε στην Τίνα Μεσσαροπούλου μια άγνωστη πλευρά τής απαλλαγμένη από την αυστηρή εικόνα του δελτίου όπου ξεδίπλωσε το χιούμορ, την αγάπη της για την Τέχνη και την αφοσίωση στην οικογένειά της… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν φωτογραφίζεται και πόσω μάλλον για lifestyle περιοδικά. Επί ενάμιση και πλέον χρόνο την έπαιρνα διακριτικά τηλέφωνο προσπαθώντας να την πείσω κι εκείνη με την ευγένεια που τη χαρακτηρίζει όλο μου το ανέβαλλε μέχρι που τελικά τα καταφέραμε… Και η δικαίωση ήταν διπλή: Όχι μόνο κατάφερα να την πείσω, αλλά κυρίως να αποκαλύψω μια πλευρά του εαυτού της που τόσο χρόνια έκρυβε κάτω από τον κορσέ του δελτίου κι αυτή της την πλευρά τη λάτρεψα!

Υπάρχουν συζητήσεις για επάνοδο;
Φυσικά υπάρχουν, αλλά η φετινή σεζόν είναι εξαιρετικά άγονη για επαγγελματικές συνεργασίες. Είναι μια χαμένη σεζόν λόγω της διαδικασίας αδειοδότησης αλλά και γιατί ζήσαμε ένα φαινόμενο που δεν περιμέναμε: τον κλυδωνισμό του πιο ισχυρού και εμβληματικού ειδησεογραφικού οργανισμού μιλώντας για την έντυπη δημοσιογραφία.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Νίκος Βερλέκης: «Ο Παύλος προσπαθεί μονίμως να κόψει κάθε επαφή της Χρυσάνθης από τον Πάτροκλο».

Η Ελένη Ουζουνίδου από τον «Αστέρα Ραχούλας» αποκαλύπτει: «Στην αρχή με κοίταζαν λίγο περίεργα…»

Ο Νίκος Βερλέκης αποκαλύπτει τη συνέχεια του «Μπρούσκο»: «Ξεκινάει μια βεντέτα και σίγουρα βεντέτα χωρίς αίμα δεν υπάρχει!»