Είναι από τα κορίτσια που προκάλεσαν αίσθηση στο παιχνίδι επιβίωσης. Ο λόγος για την Ειρήνη Αϊνατζόγλου, την μια από τις δίδυμες. Η νεαρή κοπέλα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης έδωσε αρκετές συνεντεύξεις και στην πιο πρόσφατη εξομολογήθηκε κάτι για τους γονείς της που δεν γνώριζε κανείς. Η μητέρα και ο πατέρας της δεν βλέπουν "Survivor" γιατί δεν αντέχουν να βλέπουν την Ελισάβετ να πεινάει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια: "Η μητέρα μου δεν έβλεπε και δεν βλέπει "Surviror". Δεν άντεχε να βλέπει την αδελφή μου κι εμένα να μην έχουμε να φάμε. Και μέχρι σήμερα δεν παρακολουθεί την Ελισάβετ. Μας έχει πει μόνο, όταν κερδίζουν οι "Μαχητές", να της βάζουμε στο webtv το επεισόδιο να βλέπει την κόρη της να τρώει. Συνέχεια παρακάτω...

Ο πατέρας μου, την περασμένη Τρίτη που κέρδισαν οι "Μαχητές" και έφαγαν τη χωριάτικη σαλάτα με το ψωμί, φώναζε στην Ελισάβετ: "Φάε, πουλάκι μου, φάε να χορτάσεις"! Έγινε γλέντι στην οικογένεια. Ως δίδυμη διαισθάνομαι την αδελφή μου, αν και είναι μίλια μακριά"

Και συνεχίζει λέγοντας στην «Εspresso»,"Νιώθω ότι είναι δυνατή, αλλά μπήκε 53 κιλά στο παιχνίδι. Πλέον έχω να τη δω και να επικοινωνήσω μαζί της έναν μήνα. Εγώ μπήκα 48 κιλά και μέσα σε 20 ημέρες έφτασα 44! Εκεί που αναμετρήθηκα με τις δυνάμεις μου ήταν όταν για τέσσερις μέρες δεν είχα φάει τίποτα. Πραγματικά, η πείνα με έκανε να εκτιμήσω φαγητά που δεν έτρωγα στην Ελλάδα. Τώρα τρώω τα πάντα"

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Οι «Μαχητές» παίζουν… μπουνιές για το συμβούλιο! (Βίντεο)

Ο Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει τα πάντα για τις διαρροές στο Survivor – Πώς βρήκε τις πληροφορίες;

Survivor: Τι συνέβη στον Γιώργο Χρανιώτη και άφησε τη συνέντευξη στη μέση; (Βίντεο)