Η δικαστική διαμάχη και ο πόλεμος που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην Αθηναΐς Νέγκα και τον Γιώργο Λιάγκα είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα. Για όσους δεν θυμάστε ο Λιάγκας την είχε αποκαλέσει νεκρόφιλη μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, με την παρουσιάστρια να του κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Το αποτέλεσμα; Να το κυνηγάνε για αυτόφορο και η μάχη τους να πηγαίνει προς τα δικαστήρια.

Πριν από λίγο έσκασε η είδηση ότι οι δυο τους τα βρήκαν εξωδικαστικά. Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια έβγαλε μια ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι η πελάτης του αποσύρει την μήνυση αφού ο Γιώργος Λιάγκας ικανοποίησε το αίτημά της. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του "Rodeo" ζήτησε από τον παρουσιαστή να ζητήσει συγγνώμη και να καταθέσει 2.000 ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου. Συνέχεια παρακάτω...

Δείτε την ανακοίνωση:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι αφενός μεν, κατόπιν της δημόσιας και έμπρακτης συγγνώμης, την οποία ζήτησε ο κ. Γιώργος Λιάγκας, για τα όσα ατυχή είχε ισχυριστεί για την κυρία Αθηναΐδα Νέγκα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, κι αφετέρου δε, λόγω της ικανοποιήσεως από τον κ. Λιάγκα του αιτήματος της κυρίας Νέγκα να καταθέσει αντί χρηματικής αποζημιώσεως το ποσό των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την επωνυμία «Κιβωτός του Κόσμου», λάβαμε την εντολή από την κυρία Νέγκα να αποσύρουμε τη μήνυση που είχαμε υποβάλει σε βάρος του κυρίου Λιάγκα. Το δικηγορικό μας γραφείο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο, διότι συνετέλεσε στην εξωδικαστική επίλυση του δημιουργηθέντος ζητήματος και στην αποκατάσταση των σχέσεων των δυο κορυφαίων δημοσιογράφων», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.