Αποκάλυψη βόμβα από την Σόφη Πασχάλη στην εκπομπή Rodeo.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναΐδας Νέγκα, η δασκάλα yoga μίλησε για πράγματα που γίνονταν στο Survivor και κανείς δεν γνώριζε. Συνέχεια παρακάτω...

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν θα αντιδρούσε το ίδιο απέναντι στον Γιώργο αν γνώριζε την αναγνωρισιμότητα που έχει ο ίδιος από το κοινό εκείνη απάντησε τόσο αυθόρμητα που της ξέφυγε κάτι για την παραγωγή του παιχνιδιού που μάλλον δεν έπρεπε.

«Κοίτα εγώ είμαι ένας άνθρωπος που λέω ότι νιώθω. Δεν ξέρω φυσικά να σου απαντήσω υποθετικά. Ξέρω να σου πω οτι καταρχάς δεν έχω πει κάτι αρνητικό για τον Γιώργο. Ο Χανταμπάκης έχει τσακωθεί με τον Γιώργο. Αυτά που έχουν βγει και έχετε δει είναι αυτά τα οποία είναι άλλα τα άτομα εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε πει κάτι αρνητικό γιατί; Γιατί δεν υπάρχει σε εικόνα. Γνωρίζουμε τι τραβάει και τι όχι ο οπερατέρ. Όταν κάτι είδαμε το οποίο στην ουσία το θεωρήσαμε άσχημο σαν ένα γεγονός που επαναλήφθηκε, ήταν δυο τα γεγονότα θέλαμε να μην το βγάλουμε προς τα έξω γιατί απλούστατα όλοι μαζί μένουμε και λέμε θα το τελειώσουμε.



Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Ο Τανιμανίδης είναι ή άθλιος παρουσιαστής ή καλύπτει τους «Διάσημους»! Γιατί εξαπατούν τον κόσμο με τέτοιο τρόπο; (Βίντεο)

Ο πρώην προπονητής του Γιώργου Αγγελόπουλου αποκαλύπτει γιατί «κόπηκε» ο Ντάνος ως ποδοσφαιριστής! Όσα αποκάλυψε…

Survivor: Έκπληξη! Αγκαλιές του Αγγελόπουλου με τη Βαλαβάνη (Βίντεο)