Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Αλπέρτο Εσκενάζι και μίλησε για όλους, αποφεύγοντας να πει πολλά για την συμμετοχή της κόρης του στο παιχνίδι επιβίωσης του Σκάι.

Στο τέλος της κουβέντας τους η Ελένη τον ρώτησε για την κόρη του Σάρα, η οποία βρίσκεται στο Survivor και στην ομάδα των μαχητών, που τον έφερε σε πολύ άβολη θέση. «Κλείνοντας την κουβέντα μας, πες μου πόσο μαχήτρια είναι η Σάρα;».


«Κλείνοντας την κουβέντα μας θα σου πω το εξής. Εγώ έχω στηρίξει όλη τη ζωή μου πάνω στην εντιμότητα και την ηθική -τουλάχιστον προσπάθησα. Θέλω να σου πω λοιπόν ότι σαν μπαμπάς το παιδί μου το λατρεύω, αλλά δεν θα μιλήσω καθόλου για το παιδί μου γιατί πιστεύω ότι 24 άνθρωποι πήγαν εκεί, σε ένα παιχνίδι να παίξουν, να διασκεδάσουν, κάποιος θα βγει πρώτος… Εγώ θεωρώ και τα 24 παιδιά μου, δίνω την ίδια ευχή και στους 24 και όταν θα βγει η Σάρα με το καλό, ας μιλήσει η ίδια. Δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο», είπε ο γνωστός ηθοποιός με την Ελένη να του διευκρινίζει τον τρόπο που είπε το «μαχήτρια». Συνέχεια παρακάτω...

Ο ηθοποιός στο τέλος της κουβέντας βούρκωσε και είπε: «Ξέρω ποια είναι η κόρη μου, ξέρω τι έχει στο μυαλό της, ξέρω τι έχει στην ψυχή της, ξέρω το χαμόγελό της…», κάνοντας την Ελένη να αλλάξει κουβέντα για να ελαφρύνει την συζήτηση .

Δείτε την κουβέντα τους...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε πόσες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δηλώσει από τώρα συμμετοχή για το… επόμενο Survivor!

Σάρωσε και πάλι το «Survivor», απογοητευτικά ποσοστά για το τούρκικο του MEGA και ικανοποιητικά νούμερα για την «AR3NA» του STAR

Απίστευτη ανατροπή στο «Happy Day»! Δείτε τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!