Όπως όλη ξέρουμε για να φτάσει κάποιος στο σημείο να βγάλει σε πλειστηριασμό κάποιο ακίνητο, θα πρέπει να έχει τρομερές οικονομικές δυσκολίες. Σήμερα όμως μας ήρθε μια πληροφορία εδώ στο tv-24.gr που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ήταν η είδηση για κάποιον πλειστηριασμό αλλά ο λόγος δεν ήταν για κακό, αντίθετα μάλιστα μας ενθουσίασε! Τα τελευταία χρόνια ζει στο Λος Άντζελες. Ο λόγος για την Μις Υφήλιος 1964, Κορίνα Τσοπέη η οποία μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της στην «Ελευθερία του Τύπου» μίλησε για όλα και αναφέρθηκε και στις φιλανθρωπικές της δράσεις.

Συγκεκριμένα είπε: «Θέλω να έχω πάντα αισιοδοξία στη ζωή μου. Ακόμα και όταν έφυγε ο σύζυγός μου που λάτρευα, οι φίλοι μου δεν με άφησαν να μιζεριάσω, να απομονωθώ. Βγαίναμε έξω για να πάρω εγώ ζωή. Και μου έδωσαν ζωή», είπε και πρόσθεσε: «Στις 20 Μάιου γίνεται ένα τεράστιο σόου που κάποτε ερχόταν ο Φράνκ Σινάτρα, η Ελίζαμπεθ Τέυλορ και πολλοί ακόμα και συγκεντρώναμε χρήματα για τον οργανισμό "Share" που τώρα είμαι ταμίας και το καλοκαίρι θα με κάνουν πρόεδρο. Και φυσικά όλοι χορεύαμε τότε για να βοηθήσουμε το σωματείο.

Τώρα όμως, πλέον εγώ δεν χορεύω, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι. Όταν πάτησα στα 70 είπα "Κορίνα, αρκετά". Είμαι τόσο ευτυχισμένη που βοηθάω συνανθρώπους μου, που φέτος για μια εβδομάδα θα βγάλω σε πλειστηριασμό το σπίτι μου στην Μύκονο και τα λεφτά θα δοθούν στους αναξιοπαθούντες». Συνέχεια παρακάτω...

Όταν δε ερωτήθηκε για το αν νιώθει περισσότερο Ελληνίδα ή Αμερικανίδα, απάντησε: «Είμαι 51 χρόνια κάτοικος Αμερικής. Πλέον δηλώνω ανεπιφύλακτα πως αν δεν είχα το πείσμα τότε, δεν θα πετύχαινα. Όμως είμαι και νιώθω Ελληνίδα 100%. Η Αμερική μου έδωσε το όνειρο και είμαι ευγνώμων για αυτό».

Αποτέλεσμα εικόνας για τσοπεη κορινα

Αποτέλεσμα εικόνας για κορινα τσοπεηΔιαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε πόσες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δηλώσει από τώρα συμμετοχή για το… επόμενο Survivor!

Σάρωσε και πάλι το «Survivor», απογοητευτικά ποσοστά για το τούρκικο του MEGA και ικανοποιητικά νούμερα για την «AR3NA» του STAR

Απίστευτη ανατροπή στο «Happy Day»! Δείτε τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!