«Θα έπρεπε να ντρέπεται…» Άγριο κράξιμο του Παπανώτα στην Γκαγκάκη! Δείτε το δημόσιο ξέσπασμά του (Βίντεο)

Κακός χαμός έγινε στο πλατό του «Happy Day» σήμερα το πρωί με αφορμή τις δηλώσεις της διευθύντριας της σχολής του «Star Academy» .
Η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε στην κάμερα «Ντρέπομαι που δεν σηκώθηκα να φύγω όταν πέταξε την τσίχλα ο Καρβέλας», εξοργίζοντας τον Δημήτρη Παπανώτα κάνοντας τον να την κατακεραυνώσει .
«Δηλαδή μόνο γι αυτό πρέπει να ντρέπεται την Κατερίνα, για την τσίχλα; Οι ηθικοί της φραγμοί εκεί φτάνουν. Θα μπορούσε να ντραπεί για τα παιδιά που επέλεξαν και για το πως τους φέρονται μέσα στο σπίτι. Θα μπορούσε να ντρέπεται γι πολλά.» είπε με έντονο ύφος ενώ συνέχισε λέγοντας «ο Κωτσόπουλος πιο πολύ ντράπηκε. Δεν βρήκε το θάρρος να πει ούτε γεια.»
Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα και τα σχόλια της υπόλοιπης ομάδας στο βίντεο παρακάτω...
Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:
Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε πόσες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δηλώσει από τώρα συμμετοχή για το… επόμενο Survivor!
Σάρωσε και πάλι το «Survivor», απογοητευτικά ποσοστά για το τούρκικο του MEGA και ικανοποιητικά νούμερα για την «AR3NA» του STAR
Απίστευτη ανατροπή στο «Happy Day»! Δείτε τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!