Ο Τόνι Σφήνος, με το χιούμορ φυσικά που τον διακατέχει, μιλώντας στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» αναφέρεται στην Eurovosion, στο τι του αρέσει σε μια γυναίκα αλλά και στο ποια Ελληνίδα της Showbiz θα ήθελε πολύ να γνωρίσει.

Συγκεκριμένα μιλά για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και για ένα περιστατικό με εκείνη πρωταγωνίστρια που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα.
«Θα ήθελα να κάνω σχέση με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Μου αρέσει γιατί έχει αυτό το vintage μέσα της που έχει και ο Τόνυ. Έχει πάρα πολύ πλούσια… θέματα προσωπικότητας τα οποία θα ήθελα ενδότερα να τα αναμοχλεύσω»

«Μια κοπέλα είχε νοικιάσει ένα βανάκι και είχε πάρει το σύλλογο από το χωριό της και ήρθε να δει την παράσταση. Στο τέλος μου είπε ένα να βγάλουμε μια φωτογραφία με το σύλλογο. Δεν υπήρχε σύλλογος, με πέταξε μέσα στο βαν και με άφησε έξω από τα Ψαχνά Ευβοίας, αφού πρώτα… Εκεί με παράτησε. Γιατί έμενε εκεί.» Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί...



Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Έσκασε τώρα! Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα την ασυλία! (Βίντεο)

Άγριο διαζύγιο για την Τζίνα Αλιμόνου – Η διαδρομή από την πασαρέλα και το σανίδι στη δυναστεία του συζύγου της! Αδημοσίευτες φωτογραφίες…

Τέλος οι διακοπές για τη Σόφη Πασχάλη! Επέστρεψε Ελλάδα… (Βίντεο)