Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Ο Στάθης Ψάλτης δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του…»: Πολύ σοβαρή η κατάσταση υγείας του ηθοποιού!

32h3g25j3h5j3g5f
LIFESTYLE 27.03.2017 09:25


Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη, που όπως όλα δείχνουν δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του.
Εδώ και περίπου δέκα ημέρες νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο με άκρα μυστικότητα στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ οι θεράποντες ιατροί του είναι πάνω από το κεφάλι του και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει.
Ωστόσο, τον Στάθη Ψάλτη έχουν ήδη επισκεφθεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του – ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας- για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso.

Πάντως είναι αλήθεια πως ο περίγυρος του καλλιτέχνη δίνει με το σταγονόμετρο πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του, ενώ κάποιοι από τον στενό επαγγελματικό χώρο του- που τον πρώτο καιρό έκαναν πως δεν γνώριζαν τίποτα – τώρα μιλάνε για πολύ «σοβαρή κατάσταση», χωρίς όμως να θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους.

«Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής», περιγράφει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει: «Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι νύχτα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας.»


Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Η Χριστίνα Μπόμπα μας ταξίδεψε σε μέρη εξωτικά! Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε από τον Άγιο Δομίνικο! Μαγευτικό τοπίο…

Survivor: Πάλι ο Σπαλιάρας με την απρεπή του χειρονομία ντρόπιασε τους «Διάσημους» – Ποιοι δεν πανηγύρισαν την νίκη του (Βίντεο)

Έσκασε τώρα! Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα την ασυλία! (Βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top