Ο Μένιος Φουρθιώτης σήμερα μέσα από την εκπομπή του,»Αποκαλυπτικά», παρουσίασε ένα βίντεο με την τηλεκριτικό Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, η οποία έκρινε τα τηλεοπτικά πρόσωπα και εκπομπές και μοίρασε κόκκινες κάρτες σε αυτούς που πρέπει να αποσυρθούν από την τηλεόραση!

Ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασε η τηλεκριτικός ήταν και ο Βαγγέλης Περρής με την εκπομπή του Rodeo! Διαβάστε παρακάτω…
Ο παρουσιαστής ζήτησε τη γνώμη των συνεργατών του στο πάνελ για αυτό το θέμα αλλά και ο ίδιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον Περρή και την εμμονική κριτική που του ασκεί μέσα από το Rodeo!

Με έντονο ύφος και ένταση ο Μένιος Φουρθιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Παίρνει αποσπάσματα από το Star Academy και βάζει πράγματα του παρελθόντος τα οποία δεν τα έχω κρύψει εγώ προσωπικά! Και τι κάνει; Κάνει αυτό το πράγμα σαν μια μορφή φτήνιας! Αυτό δεν λέγεται κριτική, αυτό λέγεται φτήνια! Είναι χυδαίο και φτηνό! Είναι αναξιοπρεπές…», δήλωσε και συνέχισε:

«Το πιο λυπηρό από όλα είναι ότι όλα αυτά γίνονται για τα λεφτά! Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος εδώ δούλευε στο epsilon, όταν υπογράφεις χαρτιά για να παίρνεις τα λεφτά μάλλον αλλάζουν η άποψη και η αντίληψη για τον κάθε άνθρωπο! Όταν πάλι παίρνεις από αλλού τα λεφτά γυρνάει αντίστροφα! Αυτό είναι πραγματικά, για όποιον το κάνει, η ξεφτίλα της ανθρώπινης προσωπικότητάς του», δήλωσε χαρακτηριστικά και έκλεισε το λόγο του λέγοντας:

«Ο Ιούδας στο τέλος κρεμάστηκε…»Δείτε όλα όσα δήλωσε στα παρακάτω βίντεο:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=VXREFFMbynk[/embed]

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=G75sswfmxPE[/embed]

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Την έδωσε στεγνά! Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Για να μείνεις δίπλα της πρέπει να…»

Η απίστευτη αποκάλυψη της Μάγκυς Χαραλαμπίδου για τον Γιώργο Χρανιώτη: «Μπήκε στο Survivor γιατί…»

«Η Ελένη Μενεγάκη στα καλλιστεία με ρωτούσε τι να πει στις κάμερες…»: Η αποκάλυψη γνωστού Έλληνα που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα! (Βίντεο)